• DOLAR 34.258
  • EURO 37.633
  • ALTIN 2922.771
  • ...
Meal Sınavı`nda dereceye girenlere ödüller verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kur'an Nesli Platformu tarafından 11 Aralık'ta "Kur'an Nesline Meal Sınavı" temasıyla Türkiye geneli düzenlenen meal sınavında Diyarbakır'da dereceye girenlere ödüller verildi.

Kur`an Nesli Platformunca 46 ilde toplam 100 merkezde düzenlenen meal sınavında dereceye girenlere, Kur'an Nesli Platformu Diyarbakır il koordinatörleri tarafından çeşitli ödüller verildi.  

Türkiye geneli birinci kategoriden 2'nci olan ve dizüstü bilgisayarı alan Hüseyin İnci,  Bu sınava giren Müslümanların yüce kitaplarını tanımalarına vesile olduğunu söyledi.

İnci, "Böyle hayırlı etkinliklere aracı ve vesile oldukları için Kur'an Nesli Platformu teşekkürlerimi sunuyorum. Bu sınavlar kişiler Müslümanların yüce kitaplarını tanımalarına vesile oluyor. Böyle bir sınavın olduğunu görünce sınava katılma gereği duydum. Çalışmamı Arapça üzerinde yaptım daha güzel oluyor.  Anlama açısından biz Müslümanların Kur'an-ı Kerim'e karşı vazifeleri var. Öncelikle onu okumak anlamak hayatımızda uygulamak bunlar temel görevlerimizdir. Bu tür sınavlar Kur'an-ı anlamamıza vesile oluyor. Kişi başarı olunca insanın hoşuna gidiyor. İnsanoğlu başarı olmayı seviyor." dedi

Türkiye geneli 2'nci kategoriden 3'üncü olan ve dizüstü bilgisayarı alan Musap Yıldız ise önemli olan sınava girip Kur'an-ı Kerim'i öğrenmek olduğunu, tüm yaşıtların ve yetişkinlerin bu tür sınavlara girmelerini tavsiye etti. (Emrah Deniz, Abdurrahman Tetik-İLKHA) 












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir