• DOLAR 32.576
  • EURO 35.013
  • ALTIN 2459.945
  • ...
Ödüllü yarışmada son gün 9 Mart
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ödüllü şiir, resim ve kompozisyon yarışmasında 9 Mart 2017 son gün.

Ortaokul ve lise öğrencilerinin katılacağı ve iki ayrı kategoride gerçekleştirilecek olan yarışma 9 Mart mesai bitimine kadar sona ereceği bildirildi. 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü, Mehmet Akif Ersoy’u anma haftası konulu yarışma ile 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 102. yıldönümü konuları işlenecek.

Batman Belediye Başkanlığı’nın düzenlediği yarışmada belirlenen konularda dereceye giren öğrenciler ayrı ayrı ödüllendirilecek. Yarışmada 1'nci olan öğrencilere bin TL’lik, 2'nci olan öğrencilere 500 TL’lik, 3'üncü olan öğrencilere ise 250 TL’lik nakdi ödülün yanı sıra hediye paketi ve plaket verilecek.

Yarışmaya katılacak olan eserlerin; Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü (Kültür Mahallesi Kültür Ortaokulu karşısı) veya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ortaöğretim Şubesi’ne elden teslim edilmesi gerekiyor. Şiir ve kompozisyon dalında yarışmaya katılacak olan yarışmacılar eserlerinin altına, resim dalında yarışmaya katılacak olan yarışmacılar ise eserlerinin arkasına ad, soyad, okul adı ve iletişim numaralarını yazmaları gerekiyor.

Bugüne kadar yapılan müracaatların birbirinden değerli olduğu belirtilirken, jüri üyelerinin epeyce zorlanacağı kaydedildi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir