• DOLAR 32.492
  • EURO 34.778
  • ALTIN 2440.011
  • ...
Çalıştıkları firmalarında hırsızlık yaptılar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır`ın Bağlar ilçesindeki bir lojistik firmaya ait kamyonetteki tekstil ve spor ayakkabı malzemeleri çalan 5 kişiden 2'sinin firma çalışanı olduğu belirtildi. 5 hırsız, çalışmalar sonucu yakalandı.

Diyarbakır Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Bağcılar Mahallesi`nde lojistik firmasına yapılan operasyonda, olayın gerçekleştiği alanı gören güvenlik kamera kayıtlarının incelenmesi sonucunda, meydana gelen hırsızlık olayını 2 işyeri çalışanı ve işyeri çalışanlarının arkadaşları olduğu tespit edilen 3 şüpheli şahıs olmak üzere, toplam 5 şüpheli şahsın gerçekleştirdiğinin anlaşıldığı belirtildi.

Açıklamanın devamında, "Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin işyeri çalışanlarından birine ait ikamette yapmış olduğu aramalarda kamyonetten çalındığı tespit edilen ve piyasaya sürülmek üzere hazırlanan piyasa değeri 360 bin TL olan ve 233 koli içerisinde bulunan tekstil ve spor ayakkabı ele geçirilmiştir.” denildi.

Yakalanan 5 şüpheli şahsın, yapılan işlemlerin ardından sevk edildiği mahkeme tarafından 3`ünün tutuklanmasına karar verildi.

Operasyon sonucu ele geçirilen ürünlerin, hırsızlık olayının mağduru firmaya teslim edildiği ifade edildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir