• DOLAR 34.166
  • EURO 38.218
  • ALTIN 2920.218
  • ...
Türkiye genelinde hava durumu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye genelinde yağış beklenmediğini, batı ve güney kesimlerin parçalı ve çok bulutlu, diğer yerlerin ise parçalı ve az bulutlu geçeceğinin beklendiğini açıkladı.

Son değerlendirmelere göre, gece ve sabah saatlerinde İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'da buzlanma ve don ile birlikte Marmara Bölgesi ve Türkiye'nin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis görülmesi bekleniyor.

Hava sıcaklığının Türkiye genelinde artacağı ve mevsim normallerinin 4 ile 10 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Sis uyarısı!

Marmara Bölgesi ve iç bölgelerde sabah ve gece saatlerinde beklenen sis ve pusun özellikle İstanbul ve Yalova çevrelerinde sabah saatlerinde etkili olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar ve benzeri) dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.

BÖLGELERDE HAVA

Marmara: Parçalı, yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölge genelinde yer yer sis ve pus görülmesi bekleniyor.

Ege: Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus görülmesi bekleniyor.

Akdeniz: Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde Isparta ve Burdur çevrelerinde yer yer sis ve pus görülmesi bekleniyor.

İç Anadolu: Parçalı, yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölge genelinde yer yer sis ve pus görülmesi bekleniyor.

Batı Karadeniz: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus görülmesi bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus ile birlikte Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde buzlanma ve don görülmesi bekleniyor.

Doğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don ile birlikte yer yer sis ve pus görülmesi bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Parçalı, yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin kuzeydoğu kesimlerinde hafif buzlanma ve don ile birlikte yer yer sis ve pus görülmesi bekleniyor.

BAZI İLLERDE HAVA

Adana: Parçalı ve çok bulutlu 25°C

Ankara: Parçalı yer yer çok bulutlu 17°C

Diyarbakır: Parçalı yer yer çok bulutlu 19°

Erzurum: Parçalı ve az bulutlu 6°C

İstanbul: Parçalı bulutlu 10°C

Manisa: Parçalı ve çok bulutlu 18°C

Trabzon: Parçalı ve az bulutlu 11°C

Zonguldak: Parçalı bulutlu 11°C (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir