• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Hava durumu nasıl olacak?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son değerlendirmelerine göre, Türkiye'nin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, İç Anadolu'nun kuzeyi ile Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun kuzeyinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Sivas, Yozgat, Bolu ve Kastamonu çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

İç ve doğu kesimlerde yer yer pus ile birlikte Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don görülmesi bekleniyor.

Hava sıcaklığının Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da önemli bir değişikliğe uğramayacağı, diğer yerlerde 3 ile 6 derece artacağı tahmin ediliyor.

BÖLGELERDE HAVA

Marmara: Parçalı ve çok bulutlu, zamanla az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis görülmesi bekleniyor.

Ege: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis ile birlikte iç kesimlerde hafif buzlanma ve don görülmesi bekleniyor.

Akdeniz: Parçalı ve az bulutlu, batı kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Burdur ve Isparta çevrelerinde yer yer pus ve sis görülmesi bekleniyor.

İç Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu, kuzey kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların hafif olmak üzere aralıklı yağmur, Yozgat ve Sivas çevrelerinde karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis ile birlikte bölgenin doğu kesimlerinde buzlanma ve don görülmesi bekleniyor.

Batı Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur, Bolu ve Kastamonu çevrelerinde sabah saatlerinde karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don ile birlikte yer yer pus ve sis meydana geleceği tahmin ediliyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde hafif kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don ile birlikte yer yer pus meydana geleceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu: Parçalı az bulutlu, zamanla kuzeyinin yer yer çok bulutlu, bölgenin kuzey kesimlerinin akşam saatlerinden sonra hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin kuzeydoğusunda kuvvetli olmak üzere bölge genelinde buzlanma ve don ile birlikte yer yer pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzeyinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin doğu kesimlerinde buzlanma ve don ile birlikte yer yer pus görülmesi bekleniyor.

BAZI İLLERDE HAVA

Adana: Az bulutlu ve açık 19°C

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu, hafif olmak üzere yağmurlu 9°C

Ardahan: Az bulutlu ve zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra hafif kar yağışlı -10°C

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 13°C

İstanbul: Parçalı bulutlu 11°C

Manisa: Az bulutlu ve açık 17°C

Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 14°C

Zonguldak: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu 11°C (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir