• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Çıkan Yangında 4 Kardeş Son Anda Kurtarıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Karşıyaka Mahallesi 356 sokak no:13/2`de M.Selim Sevim`e ait ikamette elektrikli soba kablosunun yanmasıyla çıkan yangında odada bulunan 4 kardeş son anda kurtarılırken, maddi hasar meydana geldi.
 
Aile, kullanılamaz hale gelen evde klima, elektrikli soba, televizyon ve yatakların yandığını belirterek, 3 bin TL civarında zararları olduğunu belirtti. 
Yangın sırasında evde bulunan Nazmi Sevim; "Gece saat:03.00 sıralarında evimizde yangın çıktı. İlk başta içeride yoğun duman vardı. Nefes almakta güçlük çekiyorduk. Yangın çıkan odada dört kardeşim vardı. O esnada anne ve babamı uyandırdık. Onlarda yardımımıza koştular. O panikte kardeşlerimi zar zor dışarı çıkardık. İçeride hala yangın vardı. O panik esnasında itfaiyeyi de arayamadık. Yangını kendi çabamızla söndürdük. Sabahı beklemek istedik. Yangını kendi çabamızla söndürmüştük, itfaiyeye ve polisi çağırmaya gerek duymadık. Sabah geldiğimizde evimizde yaklaşık olarak 3 bin TL`lik maddi hasar vardı. Televizyon, klima ve elektrikli soba hepsi yanmış vaziyetteydi. Bütün odalar yoğun dumandan hepsi kararmış durumda. Evimiz şuanda oturulmaz hale gelmiş" dedi.
 
Mescid-i Aksa Cami`sine Bir Şey Olmadı 
Evin odasında bulunan klima yanarken, hemen yanında bulunan duvar takviminin de yanmadığını belirten Nazmi Sevim; " Klima yanarken, hemen yanında olan takvimde bulunan Mescid-i Aksa Cami`sinin üzerinde bulunan takvime bir şey olmadı. Yangına rağmen bu olay karşısında şükrediyoruz" ifadelerini kullandı.
 
 
Veysi Rüzgar-İLKHA
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir