• DOLAR 34.218
  • EURO 37.897
  • ALTIN 2917.486
  • ...
Türkiye genelinde hava durumu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye'nin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz ile Samsun, Ordu, Tokat ve Kayseri çevrelerinin kar yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceğini açıkladı.

Son değerlendirmelere göre, bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer sis ve pus ile birlikte buzlanma ve don bekleniyor.

Hava sıcaklığının Türkiye'nin batı kesimlerinde 2 ile 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

BÖLGELERDE HAVA

Marmara: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde hafif buzlanma ve don ile birlikte gece saatlerinden sonra güney ve doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor.

Ege: Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don ile birlikte yer yer sis ve pus bekleniyor.

Akdeniz: Az bulutlu, doğu kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don görüleceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu: Parçalı, kuzey ve doğu kesimlerinin yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Kayseri çevrelerinin hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don ile birlikte gece saatlerinden sonra yer yer sis ve pus bekleniyor.

Batı Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don ile birlikte iç kesimlerde sis ve pus bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Çok bulutlu, Doğu Karadeniz ile Samsun, Ordu ve Tokat çevrelerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde kıyılarda hafif, iç kesimlerde kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don bekleniyor.

Doğu Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin kuzeydoğusunda kuvvetli olmak üzere bölge genelinde buzlanma ve don ile birlikte bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus görüleceği tahmin ediliyor.

Güneydoğu Anadolu: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don görüleceği tahmin ediliyor.

BAZI İLLERDE HAVA

Adana: Parçalı ve az bulutlu 15°C

Ankara: Parçalı bulutlu 4°C

Batman: Parçalı bulutlu 4°C

Diyarbakır: Parçalı bulutlu 5°C

Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu -7°C

İstanbul: Parçalı ve az bulutlu 6°C

Muğla: Az bulutlu 11°C

Trabzon: Çok bulutlu, akşam saatlerine kadar kar yağışlı 3°C

Zonguldak: Parçalı bulutlu 5°C (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir