• DOLAR 32.428
  • EURO 34.811
  • ALTIN 2443.651
  • ...
Otomobil ile minibüs çarpıştı: Aynı aileden 4 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep`in Şahinbey ilçesinde bir otomobil ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada aynı aileden biri çocuk  4 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza, Şahinbey ilçesi Serinevler Mahallesi, Havaalanı Yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Havaalanı yolu istikametinden Serinevler Mahallesi istikametine doğru gitmekte olan 27 PG 051 plakalı otomobil ile plakası ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen minibüs ile çarpıştı.

Çarpışmanın etkisi ile 27 PG 051 plakalı otomobilin içerisinde bulunan ve isimleri öğrenilemeyen aynı aileden biri çocuk, biri kadın 4 kişi yaralandı. Otomobil içerisinde sıkışan yaralılar, haber verilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekiplerinin uzun uğraşları sonucu sıkıştıkları yerden çıkarıldı.

Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenilirken, kaza sonrası hurdaya dönen otomobil çekici ile yoldan kaldırıldı. Kazayı gören görgü tanıklarının iddiasına göre ise, otomobilin kırmızı ışık ihlali yaptığı öne sürüldü.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)


















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir