• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Adana Basınından Başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADANA - Adana`da 11 Şubat 2012 Cumartesi günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Ekspres Gazetesi: Başbakandan Özür Dileyebilirim
İçişleri Bakanlığı tarafından bir yılı aşkın süredir görevden uzaklaştırılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, hakkında açılan davalardan ve yaşanan süreçten dolayı son derece üzgün. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ı dinlemeyerek siyasete devam ettiği için pişman olan Durak, "Ondan özür dileyebilirim" dedi.

KCK Operasyonu
Adana`da PKK`nın şehir yapılanması KCK`ya yönelik düzenlenen operasyonda; Adana merkezde 35, Ceyhan ilçesinde de 6 kişi olmak üzere 41 kişi gözaltına alındı.

Çete Davasına Devem Edildi
Adana Büyükşehir Merkezli gerçekleştirilen ` suç örgütü` operasyonu kapsamında tutuklanan sanıklar, ilk kez hâkim karşısına çıktı. Aynı davadan tutuksuz yargılanan Aytaç Durak`ın 19 yıl 6 ay hapsi isteniyor.

Adana Haber Gazetesi: Teşvik Ziyareti
Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan` ziyaret eden Adana iş dünyası temsilcileri, önceki teşvik uygulamalarından dolayı Adana`nın sorunlar yaşadığını belirterek, Yeni Teşvik Yasası`ndan taleplerini dile getirdiler.

ATM`de İnanılmaz Dolandırıcılık
Adana`da bir bankanın ATM`sine monte ettiği mikro CD kartla kredi kartlarını kopyalayıp, ATM`ye yerleştirdiği kamerayla da kartın şifresini görüntüledikten sonra internetten alışveriş yapmak isteyen bir kişi suçüstü yakalandı.

İranlılar Gönderildi
Suriye`de muhalifler tarafından kaçırılan 11 İranlı, otobüsle Hatay`dan Adna`ya getirildi. İranlılar, ülkelerine gönderilmek üzere uçakla İstanbul`a hareket etti.
 
Ayhan Kaya-İLKHA
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir