• DOLAR 34.248
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2913.407
  • ...
Batman`da 3 ayrı hırsızlık vakası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman'da neredeyse her gün yaşanan ve halkın tepkisine neden olan hırsızlık vakalarına bir yenisi daha eklendi. Sabah saatlerinde Batman merkez Gültepe Mahallesi Marangozlar, Kaynakçılar Sanayi Sitesi'nde 3 iş yerinin kapısı kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından zorlanarak açıldı.

Hırsızlar, marketten çok sayıda sigara, bozuk para ve bazı eşyalar çaldı. Diğer iş yerlerinden işe 25 bin değerinde güvercinler çalındı. Durumu gördükten sonra olayı polise bildirdiklerini belirten site sakinleri hırsızların bir an önce yakalanmasını istedi.

Sabahın erken saatlerinde iş yerine giden market sahibi İsmail Erdem, dükkanının kepek ve camları kırılarak içeri girildiğini fark ettiğini söyledi. Erdem, "Akşam dükkanımı kapattım. Sabah geldiğimde dükkanıma hırsızların girdiğini fark ettim. Yaklaşık 2 bin TL değerinde sigara, bozuk para ve çok sayıda çikolatalar çalınmış. Bizler mağdur olduk. Sanayi yönetiminden de şikayetçiyim. Bir bekçimiz bile yok." dedi.

Site içerisinde bulunan karton ve ambalaj atölyesine de giren hırsızlar, Bahtiyar Özsümer'e ait çok sayıda hediyelik güvercin çaldı.

İş yerinin yazıhanesini güvercin kümesine çevirdiğini ifade eden Özsümer, "Sabah geldiğimizde kuşlarımızın olmadığını görünce inanamadık. Bütün hayvanlarım yumurta ve yavrularıyla beraber tümü çalındı. Özel hediyelik ve çok pahalı kuşlar besliyordum. 15-20 bin TL değerinde 40 tane güvercin çalındı." ifadelerini kullandı.

Sanayi sitesinde bekçi olmadığı için hırsızlık vakalarının arttığını söyleyen Numan Baş ise şöyle konuştu:  "Güvercinlerimiz için yaptığımız kümesi kırıp kuşlarımızın hepsini götürmüşler. Bugünde iki dükkana girmişler sanayimizde bekçi yok. Ne gidiyorsa bizden gidiyor. 40 tane güvercinimiz çalındı." (M. Sait Çelik - İLKHA) 
























 

Bu haberler de ilginizi çekebilir