• DOLAR 32.446
  • EURO 34.771
  • ALTIN 2441.168
  • ...
"Terör rejimi İsrail kanlı elleriyle Gazze`ye yine saldırdı"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Terör rejimi İsrail'in Gazze'ye dün gece çeşitli bölgelere düzenlediği hava saldırılarına tepki gösteren Batman Düşünce ve İnanç Özgürlüğü Platformu Dönem Sözcüsü Enes Sevgili, yazalı basın açıklaması yaptı.

"Zulüm durmak bilmiyor" diyen Sevgili, "Dünyaya adalet, barış ve huzur getirmeyi vaat eden sözde lider ülke ve birlikler dünyayı cehenneme çevirmeye devam ediyorlar. Özellikle İslam Ülkeleri üzerinde oluşturdukları baskıcı politikaları ne yazık ki dünya Müslümanlarını bedel ödemeye zorluyor. Ancak zulüm keskin bir bumerang gibidir. Hedefini tutturur mu bilinmez ama döner dolaşır er geç sahibini bulur parçalar. Vitrinde başkan! Kim olursa olsun Amerikan'ın ulusal politikaları ya alenen ya da kan emici bir vampir gibi tüm dünya ülkelerini tehdit etmektedir. Bu vahşi dev`in pervazsızlığından cesaret alan başta İsrail  olmak üzere birçok emperyal ülke de İslam Ülkeleri üzerinde çirkin hesaplar ve operasyonlar yapmaktadırlar." dedi.

Filistin'e yılardır Siyonist İsrail tarafından karadan ve havadan yaptığı saldırılara tüm dünyanın görmezden geldiğini söyleyen Sevgili, "İsrail terörü kanlı elleriyle yine Gazze`ye saldırmıştır. Her taraftan ablukaya alınmış olan, kendi savunma kuvvetleri olmayan ve dünya devletlerince! Görmezden gelinen Gazze`nin bu halinden dahi korkuya kapılan bir devlet içgüdüsüyle gün be gün çirkefleşmiştir. Yıllardır sürekli gerek karadan gerekse havadan yaptığı saldırılarla İsrail devleti Gazze Müslümanlarını, hak olan davalarından asla vazgeçiremeyeceğini hâlâ anlayamayacak kadar zavallı ve körleşmiştir. Filistin halkının özel mülkiyetine alçak bir çete gibi çöken, yerleşim yerleri kurarak işgal eden ve buna göz yumanlar, yıllardır her fırsatta çoluk/çocuk, hasta, yaşlı demeden masum insanları bombalarla katleden ve buna göz yumanlar elbette bu kanda boğulacaklardır." şeklinde konuştu.

Sevgili son olarak madem zulüm durmak bilmiyor o halde Müslümanlarında susmaması gerektiğini sözlerine ekledi. (İLKHA)  




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir