• DOLAR 34.277
  • EURO 37.639
  • ALTIN 2892.402
  • ...
Ankara`da Siyer Sınavı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından "O'nu Oku, O'nu Yaşa" sloganıyla bu yıl altıncısı düzenlenen Siyer Sınavı Ankara'da yüzlerce katılımla gerçekleşti.

Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yapılan ve 7'den 70'e her kesimden insanın katıldığı sınav 2 saat sürdü.

Sınav sonrası açıklama yapan İkra-Eğitim-Der Başkanı Yusuf Alpsoy, 4 yıldır bu sınavı yaptıklarını ve her geçen sene daha fazla katılımın olduğunu dile getirdi.

Alpsoy, "Kesinlikle insanları birbirleriyle yarıştırmayı gaye edinmiyoruz. Bu sınavlar vesilesiyle önderimiz, rehberimiz, öğretmenimiz olan Hz. Peygamber'i insanlara tanıtmak, insanların onu tanıması ve onun yaşantısını kendi hayatına tatbik etmesini sağlamak istiyoruz. İnanıyoruz ki kaos, bunalım, stres, endişe, gelecek korkusu yaşayan Müslümanlar peygamberi ne kadar çok tanırsa o kadar bu sıkıntı ve dertlerden kurtulacaklardır." dedi.

Geçen yıllara oranla katılımın üç kat arttığı Siyer Sınavı'nda çıkan soruların bir kısmının cevabı Rehber TV'de yayınlanacak programla açıklanacak.

4 kategoride düzenlenen sınavda bütün soruların cevabı ise yarın sabah saatlerinde www.siyersinavi.com ve www.peygambersevdalilari.com adreslerinden yayımlanacak.

Sınav sonuçları iki hafta içinde açıklanacak ve dereceye girenlere ödüllendirme yapılacak. (İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir