• DOLAR 34.26
  • EURO 37.625
  • ALTIN 2923.809
  • ...
Yoğun kar ve şiddetli tipi nedeniyle petrol istasyonun çatısı çöktü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Muş’ta 3 gündür devam eden kar yağışı ve tipi her alanda hayatı olumsuz etkilerken Muş merkezde otogar yakınında bulunan bir petrol istasyonun çatısı aşırı kar birikmesi ve şiddetli tipinin etkisiyle halatlarının kopması sonucu çöktü. Petrol ofisinde büyük çapta maddi hasar meydana gelirken olayda ölen ve yaralanan olmadı.

Edinilen bilgilere göre olay sabah saat 04.00 sularında meydana geldi. Meydana gelen çökme sırasında petrol istasyonunda müşteri ve herhangi bir aracın bulunmaması olası bir faciayı önledi.

Rüzgarın etkisiyle halatların kopması sonucu çökme olayının meydana geldiğini söyleyen petrol istasyonun sahibi Fettah Ballı, olayın büyük çapta maddi hasara yol açtığını belirterek, “Sabah saat 04.00 sularında telefonum çaldı. Arkadaşlar arayıp beni çağırdı. Ön tarafta gördüğünüz halatların kopması sonucu çatı çöktü. Arkadaşa sordum, rüzgârın etkisiyle çöktüğünü söyledi. Zaten son bu yağan karın pek bir etkisi yoktu. Önceden yağan karın temizliğini yapmıştık. Tekrar kar gelmedi üstüne. Böyle bir olay geldi başımıza. Yaklaşık 350 ile 400 bin TL arası bir zararımız var. Nöbetçi arkadaşlar buradaydılar, istasyondaydılar. Fakat herhangi bir tehlikeye maruz kalmadılar. İstasyonda araç yoktu, sivil vatandaşlarımız yoktu. Çok şükür cana gelmedi mala geldi. Bu konuda da şükrediyoruz.” İfadelerini kullandı. (Ayetullah Tarhan-İLKHA)

















Bu haberler de ilginizi çekebilir