• DOLAR 34.27
  • EURO 37.664
  • ALTIN 2918.549
  • ...
Kar temizliğine traktörlü çözüm
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ağrı'da perşembe günü başlayan ve aralıksız devam eden yoğun kar yağışı nedeni ile esnaf, iş yerlerinin önünde biriken yoğun karı traktör ile temizlemeye çalışıyor.

Yağışın aralıksız ve yoğun şekilde olması nedeni ile kar birikintisi ile baş edemediklerini söyleyen Ağrılı esnaf Ömer Ulutaş, arkadaşının böyle bir çözüm ile kendi sıkıntısını giderdiğini belirtti.

Ulutaş, "Bu yıl Ağrı'da yoğun kar yağışı gerçekleşti. Kaç gündür devam eden kar yağışı nedeni ile de Ağrı'nın giriş çıkışları kapanmış durumda. Biz de işyerlerimizin önüne biriken karı, motor ile temizliyoruz. Çünkü bu kar, kar küreği ile atılacak durumda değil." dedi.

Kar yağışı nedeni ile vatandaşın mağdur olmaması için traktörüne taktığı aparatla vatandaşların yardımına koşan Talip Polat adlı vatandaş,  sıkıntıları giderme gayretinde olduğunu belirtti.

Polat,"Yoğun kar yağışı nedeni ile her taraf kapalı durumda. Vatandaşlar mağdur olmuşlar. Ben de traktörüme aparat takarak sokak aralarını, bazı köy yollarını, işyerlerinin önünü temizliyorum. Bunu yaparken de kimseden hiçbir ücret talep etmiyorum. (Ömer Adıgüzel- İLKHA)















Bu haberler de ilginizi çekebilir