• DOLAR 34.279
  • EURO 37.648
  • ALTIN 2918.425
  • ...
Yoğun kar yağışı TIR şoförlerini mahsur bıraktı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ağrı'da Perşembe günü başlayan kar yağışı, birçok olumsuzluğu beraberinde getirdi.

Şehirlerarası yük taşımacılığı yapanlar, yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yollarda mahsur kaldılar. Birçok şoför, günlerdir dinlenme tesislerinde yolların açılmasını bekliyor.

Bazı noktalarda yük taşıyan araçların buzlanma ve don nedeniyle devrildikleri gözlendi.

Yollar kapalı olduğu için ilerleyemediklerini belirten TIR şoförü Orhan Tokay, günlerdir dinlenme tesisinde kaldıklarını söyledi.

Yetkililerin yeterli önlem almadığını savunan Tokay, "3 gündür buradayız. Bir yetkili gelip de açık yolun olup olmadığı hakkında bizi bilgilendirmedi. Donmasın diye araçlarımızı sürekli çalışır vaziyette bırakıyoruz. Kimse gelip de derdimizi dinlemedi. Benzin istasyonları, yol kenarları araçlarla dolmuş vaziyette. İstanbul'a kar yağacağı zaman bütün tedbirler en üst seviyeye çıkarılır. Buradakiler vatandaş değil mi? Hasta olduk, psikolojimiz bozuldu, kimsenin cebinde para kalmadı. Devlet yanımızda olmalı ki kendimizi güvende hissedelim." dedi.

Osman Şahintürk ise "Tüm arkadaşlarımızla birlikte Ağrı'da mahsur kalmış, mağduruz. Bizi soran kimse olmadığı için ne yapacağımızı bilemez durumdayız. Maalesef yollarda ciddi bir çalışma yok." ifadelerini kullandı. (Ömer Adıgüzel-İLKHA)
















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir