• DOLAR 32.585
  • EURO 35.035
  • ALTIN 2457.692
  • ...
Eşini bıçaklayarak öldüren katil zanlısı tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Van`ın Edremit İlçesi`ne bağlı Şabaniye Mahallesi'nde K.Ö. isimli eşini öldürdükten sonra firar eden H.Ç. isimli katil zanlısı koca, devriye görevi yapan polislerce gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlı H.Ç.`nin, suçunu itiraf etmesi üzerineçıkarıldığı adli makamlarca tutuklandığı bildirildi.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü`nden yapılan açıklamada, “26 Ocak 2017 tarihinde İlimiz Edremit İlçesi Şabaniye Mahallesi'nde meydana gelen maktüle K.Ö. isimli şahsın kasten öldürülmesi olayıyla ilgili olarak  yapılan çalışma ve alınan bilgiler çerçevesinde, olayın şüphelisi olan H.Ç.'nin  maktülenin imam nikahlı eşi olduğu ve olay sonrası ikametten ayrıldığı tespit edilmiştir. Şüpheli H.Ç. 26 Ocak 2017 tarihinde saat 17.30 sıralarında İlimiz İpekyolu Caddesi üzerinde devriye görevini ifa eden görevlilerimizin yanına gelerek,  "Ben eşimi bıçaklayarak öldürdüm." şeklinde beyan etmesi üzerine görevlilerimizce gözaltına alınmıştır.” denildi.

Eşini, abisinin evine götürdükten sonra boğazını sıktığı, ardından defalarca bıçaklayarak öldürdüğü ifade edilen açıklamada, “Olay ile ilgili olarak yapılan çalışmalarda;  Şüpheli H.Ç. ile Maktüle K.Ö.`nün yaklaşık üç ay önce imam nikâhlı olarak evlendikleri, resmi nikâhlarının bulunmadığı, şüpheli şahsın uyuşturucu madde bağımlısı olduğu ve tedavi gördüğü tespit edilmiştir. Şüpheli H.Ç.'nin alınan beyanında ; eşi ile arasının bozuk olduğunu, eşinin kendisini aldattığından şüphelendiğini ve bu sebeple olay günü eşini abisinin ikametinden alarak kendi ikametlerine götürdüğünü, eşinin önce boğazını sıktığını, ardından da defalarca bıçakladığını sonrasında da ikametten ayrıldığını beyan etmiştir. Gözaltına alınan H.Ç. isimli şüpheli şahıs, 27 Ocak 2017 günü hakkında tanzim edilen tahkikat evrakı ile birlikte çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmıştır.” ifadeleri kullanıldı. (İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir