• DOLAR 32.589
  • EURO 35.025
  • ALTIN 2458.572
  • ...
Kızıltepe`de zabıta mezarlıklarda denetim başlattı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kızıltepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Çarşamba günleri mezarlıkta temizlik yaparken zabıta ekiplerinin de Perşembe günlerinde madde bağımlılarının kabir ziyaretine gelen vatandaşları rahatsız etmemesi için ziyaret boyunca mezarlıkta denetim yapacağı bildirildi.

Yapılan uygulama hakkında bilgi veren Kızıltepe Belediye Başkan Yardımcısı, ve aynı zamanda Temizlik İşleri Müdürü Vekili  Mehmet Nuri Alparslan, vatandaşların huzurlu bir şekilde kabir ziyaretleri yapmaları için böyle bir çalışma başlattıklarını söyledi.

Alparslan, “İlçe merkezinde bulunan Şeyhselim mezarlığında madde bağımlıları  olduğu ve vatandaşların kabir ziyaretleri yaptıkları esnada bunlardan rahatsız oldukları konusunda bize şikayetler geliyordu. Biz de böyle bir uygulama başlattık. ilçemizde genellikle Perşembe günü öğleden sonra yoğun bir şekilde ziyaret edilen Şeyhselim mezarlığında, vatandaşların rahat ve huzurlu bir şekilde kabir ziyaretini yapmaları için her Çarşamba günü mezarlığın temizliğini yapıp Perşembe günü ise öğleden sonradan başlayarak akşama kadar zabıta ekiplerinin denetiminde olacak. Bugün itibariyle uygulamaya başladık. Dün temizlik işleri ekibi mezarlığın içerisi ve dışarısında temizlik yaptı. Bugün de zabıta ekipleri öğleden sonradan başlayıp vatandaşlar  mezarlıktan dağılana kadar denetimde bulundular. ”  şeklinde konuştu. (Mehmet Aslan-İLKHA)














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir