• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Bataryanın patlama anı kameraya yansıdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN - Kızıltepe ilçe merkezinde bulunan bir telefon satıcısı, gelen müşterinin telefon bataryasını değiştireceği esnada, bataryanın aniden patlayıp alev alması, işyerinde bulunan müşterilere korku dolu anlar yaşattı. Yaşanan olay an be an işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kamera görüntüsünde iş yeri sahibi Ahmet Kızıl`ın, patlayan bataryanın elinde alev almasıyla telefonu vitrinin üzerine fırlattığı, içerideki müşterilerin de can havliyle sağa sola kaçıştığı, daha sonra dışarıya kaçtıkları görülüyor.

Yaşanan kısa devreden dolayı bataryanın patlayıp alev aldığını söyleyen iş yeri sahibi Kızıl, olayı şu şeklide anlattı:

“Müşteri bataryasını değiştirmek için telefonunu getirdi. Bataryayı değiştirmeye çalıştığım sırada elimde patlayıp alev aldı. Çevreye zarar vermesin diye telefonu vitrinin üzerine attım. Ondan sonra alevi söndürmek için yerimden çıktım. Müşteriler de paniğe kapılarak dışarı kaçtılar. İçeridekiler bayağı tedirgin oldular. Batarya kısa devre yaptığı için patlama oldu ve alev aldı. Telefonu söndürdük, Allah`tan kimseye bir şey olmadı. Sonra telefonun bataryasını değiştirdik ve eskisi gibi çalışmaya başladı. Sorunsuz bir şekilde müşteriye teslim ettik.” dedi. (Mehmet Aslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir