• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
"Batman'a hak ettiği tanıtımı el birliğiyle sağlayacağız"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bu yıl 21'incisi düzenlenen 26-29 Ocak tarihleri arasındaki İstanbul Beylikdüzü'nde EMİTT Fuarına Batman’ın kurum-kuruluş ve STK'larıyla katılmasıyla birçok ili geride bıraktığı belirtildi.   

Fuarda Batman standının açılışına katılan Vali Ahmet Deniz, Belediye Başkan Ertuğ Şevket Aksoy, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı,  eski Milletvekili Faris Özdemir, Batman Belediye Melis üyeleri, BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, Ticaret Borsası Başkanı Arif Güneş, Borsa Meclis Başkanı  Beşir Altunç,  Petrolspor Kulüp Başkanı Aydın Gülmez, TÜRSAB Yönetimi, Bat-Der Başkanı Fikret Özperk ve bazı işadamları katıldı.

Batman standında olan ilgi diğer illerinkini geride bırakırken, tanıtım materyallerinin sık sık dağıtıldığı stanttaki kalabalık ve hareketlilik dikkat çekti.

Vali Ahmet Deniz ile Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı, standa gelen konuklara tanıtım ürünlerini hediye etti.

21. EMİTT fuarında Batman'ın güzel şeylerle anılmak istediğini belirten Batman Valisi Ahmet Deniz, " Tarihi, kültürü, turizmi, doğası ve her şeyden öte havası gibi insanları da sıcak olan Batman'a hak ettiği tanıtımı el birliğiyle sağlayacağız. Batman huzurlu ve güvenli bir kent. Zor süreçlerde dimdik ayakta kalmayı başardı. Batmanlılar güzel şeylerle anılmak istiyor. Batman hak ettiği yatırımları bulmaya devam edecek. Çünkü her şeyin en güzelini hak ediyor. Batman, turizm pastasından hak ettiği payı alacak. Batman'ın tanıtım materyalleri çok çeşitli ve dikkat çekici.  Tanıtım materyallerinde de bir çok ilin önündeyiz. Batman standındaki birlik ve beraberliği, diğer illeri de geride bıraktı. Batman, EMİTT fuarında iyi bir sınav veriyor. Standımızın sürekli dolu olması bizleri de mutlu ediyor." diye konuştu. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir