• DOLAR 32.52
  • EURO 34.897
  • ALTIN 2450.534
  • ...
Gaziantep'te TIR devrildi: 1 ölü 3 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep-Şanlıurfa Karayolu'nun 20’inci kilometresinde bir TIR’ın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada TIR sürücüsü Abdulhalim Can ile çocukları Osman ve Masum Can yaralanırken, anne Rukiye Can ise hayatını kaybetti.

Kaza öğle saatlerinde Gaziantep-Şanlıurfa Karayolu'nun 20’inci kilometresinde Nizip ilçesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gaziantep istikametinden Şanlıurfa istikametine gitmekte olan Abdulhalim Can yönetimindeki 33 RF 868 plakalı TIR, Nizip ilçesi mevkiinde sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu refüj bariyerlerine de çarparak ters döndü.

Devrilen TIR’ın içinde bulunan sürücü Abdulhalim Can’ın eşi Rukiye Can, olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan sürücü Abdulhalim Can ile yaşları öğrenilemeyen çocukları Osman ve Masum Can ise ambulanslarla Gaziantep Şehitkamil Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Rukiye Can’ın cenazezi otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

























Bu haberler de ilginizi çekebilir