• DOLAR 32.443
  • EURO 34.812
  • ALTIN 2448.629
  • ...
Otomobil yayalara çarptı: 4 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin merkez Artuklu ilçesinde karşıya geçmeye çalışan yayalara otomobilin çarpması sonucu 1`i çocuk 4 kişi yaralandı. Kaza, saat: 11.30 sıralarında Vali Ozan Caddesi üzerinde meydana geldi.                      

Alınan bilgelere göre, Abdürrahim K. yönetimindeki 47 AK 872 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan ismi öğrenilmeyen 46 yaşındaki anne  ve çocukları Muhammed Can G. (2)  ile Mazlum G.`ye (16) çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle anne ve kucağındaki 2 yaşındaki bebek arabanın ön camından içeriye girerken, Mazlum G. ise yola savuruldu. Kazada ayrıca otomobilde bulunan Atiye S. de yaralandı.

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar, kazazedelerin yardımına koşarken yaralılar olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından, Mardin Devlet Hastanesi`ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza yapan otomobil olay yerine çağrılan çekiciyle olay yerinden kaldırılırken, polis tarafından kazayla ilgili soruşturma başlattı.                              

Öte yandan kazanın görgü tanıklarından İsmail Yıldız, duruma tepki göstererek şunları söyledi:

“Bu cadde üzerinde ayda onlarca kaza meydana geliyor ve onlarca insan ya hayatını kaybediyor ya da yaralanıyor. Bu cadde üzerinde bir üst geçit veya farklı çalışma yapılması gerekiyor. Yetkililer, daha kaç insanın zarar görmesini bekliyor? Burada bir çalışma yapılması için illa ki birilerin ölmesi mi gerekiyor? Vatandaşın canı hiç mi değerli değil? İnşallah bu kaza son olur ve bir an önce bir üst geçit yapılır.” (M. Salih Keskin – İLKHA) 




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir