• DOLAR 32.34
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2393.529
  • ...
Gaziantep`te uyuşturucu ve silah ele geçirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep`in Şahinbey ilçesinde bir işyerinde uyuşturucu madde ticareti yapıldığının tespit edilmesi üzerine düzenlenen baskında işyerinin değişik yerlerinde gizlenmiş vaziyette 4 adet tabanca ve çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, “Bekir Bey Mahallesi Hamdi Kutlar Caddesi üzerinde bir işyerinde uyuşturucu madde ticareti yapıldığının tespit edilmesi üzerine, bahse konu işyerine Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü Ekiplerimizce yapılan operasyonda; işyeri sahibi olan C.E. isimli şahısın üzerinde 1adet tabanca ve işyerinin değişik yerlerinde gizlenmiş vaziyette 3 adet tabanca olmak üzere toplam 4 tabanca bu tabancalara ait çok sayıda fişek ile işyerinde yapılan aramalarda çok sayıda uyuşturucu ve çeşitli miktar ve türden uyuşturucu madde ele geçirildi.” denildi.

Açıklamada, ele geçirilen silah ve uyuşturucu ile ilgili olarak gözaltına alınan C.E. isimli şüpheli şahıs hakkında  "Uyuşturucu Madde Ticareti ve 6136 S.K.M.” suçlarından adli tahkikatın başlatıldığı belirtildi. (İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir