• DOLAR 32.501
  • EURO 34.923
  • ALTIN 2422.894
  • ...

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB), ortak olduğu meslek, esnaf odaları ile birlikte mülk sahiplerinin 2017 yılı içerisinde kiralara hiçbir surette zam yapılmaması konusunda bir basın açıklaması yaparak çağrıda bulundu.

BESOB binasında yapılan basın açıklamasında Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Talat Kara, Batman Kahveciler ve İnternetçiler Oda Başkanı Mulazım Temel, Batman Minibüsçüler ve Otobüsçüler Oda Başkanı Mehmet Tekin ile Batman Esnaf Sanatkarlar Oda Başkanı Salih Kaplan hazır bulundu.    

Odalar Birliğine gelen talepten dolayı basın açıklaması yaparak çağrıda bulunan Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve bünyesindeki Odalar adına konuşan BESOB Başkanı Talat Kara, "Batman'da bulunan tüm esnaf ve sanatkarlara bir çağrı yapıyoruz. Ülkemizin, içinde bulunduğu mevcut ekonomik sıkıntılarla beraber, ilimizde de esnaf ve sanatkarlarımız çok ciddi sıkıntılarla karşı karşıyadır. Böylesi süreçlerde hepimize düşen görev, yerli esnafımızı desteklemek, yerel esnafımızdan alışveriş yapmaktır." dedi.

"Mülk sahipleri kiralara zam yapmasın"

Süreç itibariyle Batman'daki mülk sahiplerine de çağrı bulunan Kara, "Genel olarak kiracılarımızı kaybetmemek adına 2017 yılı içerisinde kiralara hiçbir şekilde zam yapılmaması konusunda mülk sahiplerine çağrı yapıyorum. Şu amaçladır ki, Eğer sizler de bu yaşanan ekonomik sıkıntılarla, kiracınızı kaybetmemek istiyorsanız, bu yıl içerisinde hiçbir şekilde kiralarınıza zam yapmamanızı istiyoruz." ifadelerini kullandı. (M. Sait Çelik - İLKHA)