• DOLAR 32.205
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.695
  • ...
İlkokul öğrencilerinden örnek davranış
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Suriye`nin Halep şehrinde yaşanan insanlık dramına duyarsız kalmayan Bingöl Merkez Şehit Mustafa Gündoğdu İlköğretim Okulu öğretmenleri ile Okul Aile Birliği`nin başlattığı yardım kampanyasına, öğrenciler harçlıklarıyla destek verdi.

Öğrencilerin harçlıklarından biriktirdiği Bin 500 TL, Haleplilere ulaştırılmak üzere Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet İnak tarafından İl Müftülüğü Din Hizmetleri ve Din Eğitimi Şube Müdürü Şemseddin Aydoğdu`na teslim edildi.

Parayı teslim alan Aydoğdu, "Bingöl İl Müftülüğü ve TDV Bingöl Şubesi ile İl Müftülüğünce başlatılan ayni ve nakdi yardım kampanyası çok büyük teveccüh görüyor. Hedeflenen meblağların üstünde bir yardım toplanıyor. Bu kampanya kapsamında almış olduğumuz en anlamlı bağış her yönüyle herkese örneklik teşkil eden bu duyarlı öğrencilerin bağışıdır. Bu vesile ile bu anlamlı kampanyada büyük emeği geçen İl Müftüsü Mecit Can`a, Şehit Mustafa Gündoğdu İlkokulu öğretmen ve öğrencilerine, Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet İnak`a il Müftülüğü personeline ve bütün duyarlı vatandaşlara teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu. (Nihat Kanat- İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir