• DOLAR 32.469
  • EURO 34.822
  • ALTIN 2445.527
  • ...
Yağlarınızdan kurtulun, performansınızı artırın!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Çeşitli sebeplerle fazla kilo alan veya kilolarından kurtulmak isteyenlerin ilk yaptığı olgu spora başlamaktır. Doğru bir başlangıç ve devamında yapacağınız doğru aktiviteler sizi bu sorunlardan kurtaracaktır. Fazla kilolara bağlı olarak karşılaşabileceğiniz sağlık problemlerini minimize etmek, doğru orantılı yağ yakımı gerçekleştirmek ve sağlıklı bir hayatın olmazsa olmazı konumunda ki spor, ancak bilinçli yapıldığında size etkili sonucu verecektir. Spor yapmaya başladığınız ilk günden itibaren hızlı kilo verildiğini görürsünüz. Bununla birlikte zaman içerisinde bu hızın düştüğünü görecek ve farklı yöntemler deneme ihtiyacı hissedeceksiniz. Kilo verme hızının düştüğü bu durumlarda bazı besin takviyelerini kullanmanız size oldukça fayda sağlayacaktır. Performansınızı maksimum seviyeye çıkarabileceğiniz bu takviyeler sayesinde hem daha fazla enerjiye sahip olarak daha fazla çalışma temposu yakalayacak hem de kas kütlesinin oluşması ve korunmasına katkı sunacaksınız.

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye`de de profesyonel spor yapanlar veya fazla kilolarından kurtulmak isteyenlerin tercihi protein destekli bir diyet ve spor olacaktır. Ultimate Protein vücudunuzun tüm ihtiyaçlarını karşılamanıza imkan tanıyan yapısıyla farklılıkları ortaya koyacaktır. Yüksek kalitede üretilen Ultimate Protein, Amerikan menşeli bir ürün olmasının yanı sıra proteinin saflaştırılmasıyla elde edilmektedir. Yani Protein Isolate olarak karşınıza çıkan bu ürün, whey proteinlere alternatif olacak bir yapıya sahiptir. Şeker ve benzeri ürünler, vücudun kilo almasına en büyük etkenler arasında bulunmaktadır. Yapısı gereği laztoz içermeyen bu ürün, laktoza karşı alerjisi olan sporcular ve veganlar için oldukça ideal seçimleri size sunacaktır. Her servisinde 1 gram şeker içeren Ultimate Protein, saflaştırılmış protein desteği ile harika bir farklılığı size sunacaktır. Ürünü kullanmaya başlamadan önce en önemli dikkat edeceğiniz husus yeterli miktarda amino asit ihtiyacını da karşılamak olacaktır. Bunun için Ultimate Bcaa Powder ile kullanılması tavsiye edilmektedir.

Yağlarınızdan kurtulun;

Ultimate Protein ile hem sağlıklı bir spor performansı gösterecek hem de yağ yakım dönemlerini en verimli şekilde değerlendireceksiniz. Amerikan menşeli olması ve fiyat açısından uygunluğu, sporcuların en çok ihtiyaç duyacağı maddelerden birisi olacaktır.

Ultimate Nutriton ürünleri;

Amerikan merkezli olarak üretilen bu ürünler, Türkiye`de Ultimate Nutrition adıyla biliniyor ve profesyonel sporcuların en çok tercih ettiği ürün gamlarını oluşturmaktadır. Ultimate Nutrition 1979 yılından itibaren faaliyet gösteren önemli firmalardan birisidir. Dünyanın en eski supplement üreticilerinden birisi sayılan bu firma, besin takviyeleri konusunda sağlamış olduğu başarı ile adından söz ettirmektedir. Ürün gamları içerisinde amino asit, protein tozu, karbonhidrat tozu ve yağ yakıcı gibi ürünleri barındıran bu firma, yüksek kaliteli ürünleriyle dünyaya yön veren bir yapıya kavuşmuş ve 50 ‘nin üzerinde ülkede en çok tercih edilen ürünleri oluşturmuştur. 2010 yılından itibaren Türkiye`de de hizmet sağlayan bu firma, en çok tercih edilen ürünleri satışa sunmuştur. 

ilandır

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir