• DOLAR 32.589
  • EURO 35.025
  • ALTIN 2458.572
  • ...
Dijitürk doğrudan satış kanalı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Dijital yayıncılık alanında geliştirmiş olduğu teknoloji ile dikkatleri üzerine çeken Digitürk, yurdumuzda tüm bireyler için yapmış olduğu kampanyalar ile biliniyor. Engelli vatandaşlarımız için harika kampanyalar gerçekleştiren Digitürk, sahip olduğu tüm olanakları yüzde 50 indirimle aktararak adeta engelleri aşıyor. Yurdu için canını ve kanını veren şehit aileleri, gaziler ve diğer engelli vatandaşlar için hazırlanan Digitürk Engelli İnternet Kampanyası sayesinde süper hızlı internet deneyimi yaşayabilecek ve iletişimin en güzel olanaklarından faydalanma şansına sahip olabileceksiniz.

Digitürk geliştirmiş olduğu yeni nesil teknoloji sayesinde Türkiye genelinde fiber alt yapısını oluşturan önemli şirketlerden bir tanesi konumuna dönüştü. Dijitürk internet paketlerinden yararlanmak isteyen engelli vatandaşlara tercih yapma hakkını sunan şirket, tercihe göre fiber, adsl veya vdsl bağlantı çeşitlerinden birisini evlere getiriyor. Süper hızlı internet deneyimi yaşayabileceğiniz bu paketler sayesinde dünyanın en önemli kitle iletişim aracını aktif olarak kullanabilecek, haberleri okuyacak, videolar izleyecek ve enfes bir deneyime ilk adımı atabileceksiniz.  Normal fiyatların yüzde 50 indirim ile sunulduğu bu paketlerden faydalanmak isteyen engelli vatandaşlar ise sadece başvurusunu yapmaları istenecek.

İnternet paketleriyle birlikte sunulacak bir başka avantaj ise Digitürk yayınlarını izlemek olacaktır. Digitürk sesli betimleme programları ile görme engelli üyelerine birbirinden güzel filmler ve diziler sunuyor. Moviemax Comedy, Moviemax Family, Moviemax Festival, Moviemax Premier, Moviemax Premier 2, Moviemax Stars, Moviemax Action, Moviemax Action 2, Moviemax Oscars gibi tematik kanalların yayınlarına kolay ve hızlı yoldan ulaşabilirsiniz. Digitürk Engelli kampanyasından engelli vatandaşlarımızın yanı sıra gazilerimizi, şehit eşlerini, vazife malullerini ve eşlerini de yararlanabilmektedir. 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir