• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
`Esed`i Durdurun`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN-Batman Din-Bir-Sen İl Başkanı Mehmet Nezir Akkuş Suriye`de yaşanan vahşetle ilgili basın açıklaması yaptı.
 
İslam ülkelerine Esed rejimi konusunda birleşmeleri ve akan kanı durdurmaları çağrısı yapan Batman Din-Bir-Sen İl Başkanı Mehmet Nezir Akkuş, Suriye halkının özgürlüğüne kavuşması için derhal adım atılması gerektiğini ifade etti.
 
Batman Din-Bir-Sen İl Başkanı Mehmet Nezir Akkuş yaptığı basın açıklamasında, Esed rejiminin hiç bir tepkiyi önemsemeyerek halkını katletmeye devam ettiğini belirterek, "Dünya medyasının gözü önünde kan akıtıp zülüm yapması Dünya İslam ülkelerinin de buna seyirci kalmasını da şiddetle kınıyoruz" dedi.
 
İslam ülkelerinden Esed rejimini konusunda biran evvel birleşmelerini ve akan kanı durdurmalarını isteyen Akkuş, dünya ülkelerinin gözleri önünde katledip yıkan, çocuk kadın demeden öldüren Esed rejimine derhal müdahale edilmesi gerektiğini söyledi.
 
Akkuş son olarak, "Nerdesiniz Müslüman ülkeleri hani komşusu aç iken tok yatmayan Müslümanlar neredesiniz. İçiniz hiç mi sızlamıyor? Hiç mi acısını çekmiyorsunuz? Neredesiniz duyun bu feryadı artık?" şeklinde tepki gösterdi.
 
Veysi Demir-İLKHA
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir