• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
İnzar Dergisi Ocak 2017 sayısı çıktı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İSTANBUL- Aylık ilim ve kültür dergisi İnzar 148. sayısı ile okurlarıyla buluştu. Dergi ocak sayısında Mekke`nin fethinin sene-i devriyesi vesilesi nedeniyle “İslam`da Fetih” konusunu işlemiş. Dergi içeriğine baktığımızda; Abdulkadir Turan, Mehmet Şenlik, Siracettin Aslan, Abdulkuddüs Yalçın ve Mehmet Selim Sabaz farklı bakış açıları ile fetih konusunu irdelemişler. Yusuf Akyüz “Bu da Gelir, Bu da Geçer” başlığıyla naif bir yazı ele alırken, Mehmet Said Çimen ise Hz. Ebu Bekr`in (RA) hayatını işlemiş.

İnzar Dergisi`nin bu ay ki başyazısına baktığımız da ise; “Bazı söylemlerimizin gereğini yerine getirme anlamında yapımız ve imkânlarımız elvermese bile en azından çocuklarımızın, okuyucularımızın ve sevdiklerimizin, hatta bizden sonra gelecek nesillerin düşüncelerinde ve zihinlerinde bu konuda bir hassasiyetin oluşmasını ve bu hayırlı düşünce ve niyetle hayır sahibi olmalarını istiyor ve rabbimizden diliyoruz.” denilerek İslam`da vahdet konusunun ehemmiyet ve önemine değinilmiş.

İnzar Dergisi`ne 0212 610 25 80 numaralı hattan ulaşabilir, abone olabilirsiniz. Detaylı bilgi için www.inzardergisi.com adresini de ziyaret edebilirsiniz.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir