• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
Vali Deniz: Yeni Teşvik Yasası yatırımcılar için bir fırsattır
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Valisi Ahmet Deniz,  OSB Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen toplantıda çeşitli nedenlerden dolayı üretim faaliyetlerine başlayamayan ve atıl durumdaki fabrikaların sahipleri ile bir araya gelerek, sorunların çözümü konusunda yapılması gerekenleri ele aldı.

Toplantıya Vali Deniz`in yanı sıra İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, OSB Müdürü Zeynep Akbel, OSB Yönetim Kurulu Üyeleri, Dicle Kalkınma Ajansı Uzmanları ile yatırımcılar katıldı.

OSB`deki yatırımcıların sorunlarının görüşüldüğü toplantıda, yatırımcıların yeni teşvik yasasından faydalanmaları için gereken bilgilendirmeler yapıldı.

OSB`de çeşitli nedenlerle üretime başlayamayan ve atıl durumda bulunan tesisler için Yeni Teşvik Yasasının bir fırsat olduğunu belirten Vali Deniz, yatırımcılara her türlü kolaylığın ve desteğin sağlanacağını ifade etti.

Cazibe Merkezleri Programında faydalanmak isteyen yatırımcılar için DİKA Batman Ofisinin yatırım destek ofisi gibi çalışacağını belirten Vali Deniz,  DİKA tarafından yatırımcıya her türlü bilgi ve desteğin verileceğini ifade etti.

Vali Deniz, toplantının ardından üretime yeni başlayan ve üretim konusunda sıkıntı yaşayan bazı fabrikalarda incelemelerde bulunarak, firma yöneticilerinden bilgi aldıktan sonra OSB`den ayrıldı. (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir