• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
`Siyonizm`in Eğitime Etkileri` Konferansına Belediye Yasağı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
GAZİANTEP - Şuurlu Öğretmenler Derneği (Öğ-Der) tarafından "Uluslararası Eğitim Konferansları" Kapsamında Gaziantep`te, İran ve İngiltere`den de akademisyenlerin katılacağı "Emperyalizmin okul müfredatı ve ders kitapları ile insanlığa etkileri", "Siyonizm`in Eğitim Yolu ile insanlığı ifsadı, etkileri" konulu konferans düzenlenecek.

Dernek yetkilileri, haftalar öncesinden Şehitkâmil belediyesinden 7 Şubat 2012 Salı günü saat:19,00 için belediye konferans salonunun iznini alarak hazırlıklara başladı. Davetiyeler, Afişler ve billboardlardaki duyurularla konferansın hazırlıkları tamamlandı.

Öğ-Der Gaziantep şube başkanı Cemil Çiçek, Şehitkmil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu`nun Konferansın konusunu "siyasi sakıncalı" gördüğü için belediyeye ait olan konferans salonunu bu konu için veremeyeceklerini söylediğini belirtti.

Çiçek, yapılanların kabul edilemeyeceğinin ifade ederek; "Kabul edemeyeceğimiz bahanelerle halkımızın öz be öz malı olan belediyemizin imkânlarının bizden esirgemesini ve hayırlı çalışmalarımıza engel olmak istenmesini halkımızın takdirine bırakıyoruz" dedi.

Buna rağmen Konferansın iptal edilmediğini vurgulayan Çicek; Konferansın aynı tarih ve saatte (07 Şubat 2012 Salı günü saat 19.00 ) Yeşilçam Güneray Düğün salonunda yapılacağını duyurarak tüm halkı davet etti.

Şefik Mert - İLKHA
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir