• DOLAR 34.178
  • EURO 38.272
  • ALTIN 2902.863
  • ...
Türkiye genelinde hava durumu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı, güney kesimlerinin yer yer çok bulutlu, Doğu Anadolu'nun güney ve batısı, Güneydoğu Anadolu ile Kahramanmaraş, Hatay ve Osmaniye çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Doğu Akdeniz ile Güneydoğu Anadolu' nun batısında yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.  

Hava sıcaklığı, batı bölgelerde 1 ila 3 derece artacağı, diğer bölgelerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

 BÖLGELERİMİZDE HAVA

Marmara

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.  Bu sabah saatlerinde bölgenin güney ve doğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Ege

Parçalı, güney kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Akdeniz

Parçalı ve çok bulutlu, Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş çevrelerinin yağmur ve sağanak, yüksek kesimlerinin karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

İç Anadolu

Parçalı, güney kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Batı Karadeniz

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Orta Ve Doğu Karadeniz

Parçalı, doğusunun yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Doğu Anadolu

Parçalı ve çok bulutlu, güney ve batısının kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin batısının yağmur ve sağanak, doğu ve yüksek kesimlerinin karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

BAZI İLLERDE HAVA

İzmir  parçalı bulutlu 13°C

İstanbul parçalı bulutlu İstanbul  11°C

Bursa  parçalı bulutlu 7°C,

Adana  parçalı ve çok bulutlu12°C

Ankara  parçalı bulutlu-5°C, 

Konya   parçalı bulutlu -4°C

Bolu parçalı ve az bulutlu  -1°C

Samsun   parçalı bulutlu 10°C

Trabzon   parçalı bulutlu 12°C

Elazığ  çok bulutlu, gece saatlerine kadar aralıklı kar yağışlı 3°C

Diyarbakır Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve karla karışık yağmurlu6°C

Gaziantep  çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı yağmurlu 5°C

Mardin  çok bulutlu, aralıklı yağmur ve karla karışık yağmurlu 6°C  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir