• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
Aksoy`dan mağdur ailelere ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Belediye Başkanvekili Ertuğ Şevket Aksoy ile eşi Yasemin Aksoy Mardin'in Nusaybin ve Şırnak'ın Cizre ilçesinden Batman'a gelen mağduru aileleri ziyaret ederek, çeşitli hediyeler verdi.

Annelerini 7 yıl önce kaybeden, babaları da başka bir ilde çalışan Yıldırım ailesini ziyaret sırasında 7 kişilik aile fertleri ile duygulu anlar yaşandı. Aileyi teselli eden Aksoy, aile fertlerine yeni yıla girerken önlerine hedef koymaları konusunda tavsiyelerde bulundu.

Nusaybin ilçesinde PKK saldırılarından evi yıkıldıktan sonra Batman'a gelen Maruf Doğan'ı ziyaret eden Aksoy, burada da aile reisi Doğan ile bir süre sohbet ederek, yardım sözü verdi. Aksoy, son olarak çocukların çay davetini kırmadığı Ergun Çakır ve ailesini ziyarete ederek, yeni yıllarını kutladı. Aksoy'a aile ziyaretleri sırasında Belediye Başkan Yardımcıları A. Vahap Asma ve Murat Şahin de eşlik etti.

"Dostlarımızla birlikte olmak istedik"

Ziyaretlere ilişkin konuşan Aksoy, "Biz birbirimizi sevdikçe, bir birimize güvendikçe bir millet olma şuuru içinde düşmanlarımıza karşı gerekli dirayeti, tavrı gösterdikçe 2017 yılı daha iyi olacak. Geçmişteki sıkıntılar geleceğe olan umutlarımızı, gelecekle ilgili düşüncelerimizi değiştirmez. Yoğun çalışma temposundan her zaman vaktimiz yok. Yeni yılı bahane ederek dostlarımızla vatandaşlarımızla beraber olmak istedik. Bu gece dostları ziyaret ederek onlarla oturduk, sohbet ettik, dertleştik. Onların sorunlarını dinledik. İnşallah 2017 daha iyi olacak. Bütün vatandaşların toplumsal statüsü, görevi eğitimi ne olursa olsun herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerekiyor. Önümüzdeki dönemde bu bilinç ve anlayışla yolumuza devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir