• DOLAR 32.494
  • EURO 34.917
  • ALTIN 2420.14
  • ...
Vali Deniz Kozluk`ta incelemelerde bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Valisi Ahmet Deniz, Kozluk ilçesini ziyaret ederek, kamu yatırımlarında incelemelerde bulundu.

Ziyareti sırasında Vali Deniz'e İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Hüseyin Topuz, İl Emniyet Müdürü M. Ali Akkaplan ve kamu kurum yöneticileri eşlik etti.

İlçe girişinde Kozluk Kaymakamı Orhan Aktürk, İlçe Belediye Başkanı M. Veysi Işık ve ilçe kurum müdürleri tarafından karşılanan Deniz, Diyarbakır Lice kırsalında PKK'nin saldırısında hayatını kaybeden Jandarma Uzman Çavuş Behçet Avcı'nın ailesini ziyaret etti.

Daha sonra ilçede bulunan esnafı ziyaret eden Deniz, çay bahçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

Esnaf ziyaretlerinin ardından Vali Deniz, ilçede yapımı tamamlanan 28 derslikli Kozluk Meslek Yüksekokulunda ve yapımı devam eden Hükümet Konağında incelemelerde bulunarak, yetkililerden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Okul ziyaretleri gerçekleştirildi

Daha Sonra Latife Hanım Bağımsız Anaokulu ve Tepecik Erkek Yatılı Bölge Ortaokulunu ziyaret eden Deniz, öğretmenlerle bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

Latife Hanım Bağımsız Anaokulunu ziyaret eden Deniz, minik öğrencilerle yakından ilgilenerek çeşitli hediyeler verdi. Okul öncesi eğitimdeki okullaşma oranında elde edilen başarı sayesinde eğitimde başarının artacağını belirten Deniz, eğitim çalışmaları hakkında öğretmenlerden bilgi aldı.

Tepecik Erkek Yatılı Bölge Ortaokulunda incelemelerde bulunan Vali Deniz, sınıfları dolaşarak öğrencilerle sohbet etti. Deniz, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan Eğitim Bilişim Ağı (EBA) programından yararlanmaları konusunda bazı nasihatlerde bulunarak öğrencilerle öğlen yemeği yedi.

Tepecik Erkek Yatılı Bölge Ortaokulun yönetici ve öğretmenleri ile bir süre sohbet eden Vali Deniz, önümüzdeki günlerde başlatılacak "Nitelikli Eğitimle Kararlı Adımlar" projesinin amacına ulaşması için öğretmenlerin yapacağı çalışmalar sonucu eğitim kalitesinde başarının artacağını belirtti.

Kozluk Bekirhan yol güzergâhında bulunan güvenlik korucularının nöbet noktalarını ziyaret eden Vali Deniz, güvenlik korucularıyla bir süre sohbet ederek nöbet yerlerinde incelemelerde bulundu.

Daha sonra Deniz, Kozluk ilçesi ziyaretleri kapsamında Bekirhan Beldesinde bulunan Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret etti.

Karakolda bazı incelemelerde bulunan Deniz, karakolda yapılan çalışmalar hakkında İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Hüseyin Topuz'dan bilgi aldıktan sonra beldeden ayrıldı. (İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir