• DOLAR 32.435
  • EURO 34.605
  • ALTIN 2384.793
  • ...
HÜDA PAR Çınar`da vatandaşın sorunlarını dinledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz ile beraberindeki heyet, bir dizi temaslarda bulunmak üzere  geldikleri Çınar`da halkla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz`a GİK üyesi ve Diyarbakır İl Başkanı Şeyhmus Tanrıkulu, Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı Ali Doğan, Çınar İlçe Başkanı Abdurrahman Tekdal eşlik etti.

Heyet ilk olarak Çınar merkezde esnafı ziyaret etti. Esnafın sıkıntılarını sorup beklentilerini dinleyen Yılmaz, kıraathanelerde oturan vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Kıraathanedeki vatandaşlar, işsizlik nedeniyle vakitlerini buralarda geçirdiklerini ifade ederek bölgedeki işsizlik sorununu Yılmaz`a aktardılar.

Halkın dert ve sıkıntılarını dinleyen Yılmaz, aldıkları notları rapor haline getirerek gerekli yerlere ulaştıracaklarını belirtti. Ziyaret ettikleri her esnafın ikram daveti ile karşılaşan HÜDA PAR heyeti, ikramları kırmamaya çalıştı.

Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz ve beraberindeki heyet daha sonra ilçe merkezine bağlı Yaprakbaşı (Bare), Meydan (Şorşıp), İncirtepe (Tılaraf), Öncüllü (Xıtmeran) köylerinde vatandaşları ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Heyet, vatandaşlar tarafından sıcak ve samimi bir ilgiyle karşılandı.

Vatandaşlara seçim zamanlarından önce söz verdiklerini belirten Yılmaz, “Seçimlerden önce vatandaşlara seçim partileri olmadığımızı belirttik. Seçimlerden sonda da halkı ziyaret edeceğimizi ifade ettik. Bu sebeple vatandaşları ziyaret ederek, onların dert ve sıkıntılarını dinleyerek gerekli notları aldık.“ ifadelerini kullandı.

Heyet, Çınar`daki temaslarının ardından ilçeden ayrıldı.  (Vedat Aydın- İLKHA)






















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir