• DOLAR 34.275
  • EURO 37.672
  • ALTIN 2910.29
  • ...
Türkiye geneli bulutlu geçecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son değerlendirmelerine göre, Türkiye'nin doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren Şırnak ve Hakkâri çevrelerinin kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği bekleniyor.

Doğu kesimlerinde kuvvetli olmak üzere iç kesimlerde buzlanma ve don ile birlikte yer yer sis ve pus görüleceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının Türkiye genelinde mevsim normallerinin altında seyretmesi bekleniyor.

BÖLGELERDE HAVA

Marmara: Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don ile birlikte doğu kesimlerde yer yer pus bekleniyor.

Ege: Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don ile birlikte sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus bekleniyor.

Akdeniz: Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don ile birlikte sabah ve gece saatlerinde Göller Yöresinde yer yer sis ve pus bekleniyor.

İç Anadolu: Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde buzlanma ve don ile birlikte sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus bekleniyor.

Batı Karadeniz: Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde buzlanma ve don ile birlikte iç kesimlerde sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu, doğu kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin kıyı kesimlerinde hafif olmak üzere bölge genelinde buzlanma ve don bekleniyor.

Doğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu, güneydoğu kesimlerinin çok bulutlu geçeceği, bu sabah saatlerinden itibaren Hakkâri ve Şırnak çevrelerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Kuzey kesimlerinde kuvvetli olmak üzere bölge genelinde buzlanma ve don ile birlikte sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Parçalı, doğusunun yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don bekleniyor.

BAZI İLLERDE HAVA

Adana: Az bulutlu 12°C

Ankara: Az bulutlu 2°C

Batman: Parçalı ve çok bulutlu 1°C

Diyarbakır: Parçalı bulutlu 3°C

Erzurum: Parçalı ve az bulutlu -14°C

İstanbul: Az bulutlu 9°C

Konya: Az bulutlu 2°C

Muğla: Az bulutlu 10°C

Zonguldak: Az bulutlu 6°C (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir