• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Samsun`da Sıradışı Annelik!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Samsun`un Çarşamba ilçesinde, doğduktan bir kaç gün sonra annesi telef olan kuzuyu, aynı ahırda bulunan bir inek sahiplenerek emzirmeye başladı.
 
Edinilen bilgiye göre, Namazlı köyünde yaklaşık 20 yıldır hayvan yetiştiriciliği yapan Cengiz Akçagöz`ün koyunu, yavruladıktan bir kaç gün sonra telef oldu.
 
Akçagöz, çocuklarının ``Garip`` adını verdiği bir aylık kuzuya evinin yanındaki ahırda bulunan ineğinin sahip çıktığını belirterek, şunları kaydetti:
 
``Annesi doğum sonrası ölen kuzuya birlikte kaldıkları ahırdaki ineğin sahiplendiğini görünce çok şaşırdık. Daha önce böyle bir durumla hiç karşılaşmamıştık. Bir aylık olan kuzuya annesi öldüğü için ``Garip`` adını verdik`` dedi.
 
 
Kuzuyla ineğin birbirlerine alıştığını, bu durumu ineğin buzağısının da kabullendiğini vurgulayan Akçagöz, ``Geçen bir aylık süreçte ineğin kuzuyu sahiplendiğini gördük. Şuan inek nereye giderse kuzu da peşinden gidiyor`` diye konuştu.
İneğin, Garip`i emzirirken hiç kıpırdamadığını ifade eden Cengiz Akçagöz`ün oğlu Cengizhan ise, ``İnek, Garip`i çok sahiplendi ve onu kendi danasından hiç ayırmıyor adeta ona da annelik yapıyor. Danayla inek şimdi süt kardeş oldu`` diye konuştu.
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir