• DOLAR 32.488
  • EURO 34.774
  • ALTIN 2441.481
  • ...
`Zannetmeyin ki Suriye`deki firavundan Allah gafildir`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır`ın Sur ilçesinde bulunan İslam dünyasının 5.Harem-i Şerifi olan tarihi Ulu Camiinde eda edilen Cuma namazı hutbesinde İslam coğrafyasındaki katliamlara dikkat çekildi.

Cuma İmamı Osman Yağmur, Allah`ın zalimlerin yaptıklarından bihaber olmadığını, zalimleri çok çetin bir hesap beklediğini belirtti.

Suriye`nin Halep şehrinde yaşanan katliamlara tepki gösteren Yağmur, Allah`ın zalimlere mühlet verip ama ihmal etmediğini söyledi.

Zalimlerin yapmış olduğu zulümlerin hesabını vereceğini ifade eden Yağmur, “Allah dünyada davasında sadık olanlarla, kazib olanları ayırt etmeden, yeryüzünde ilahi kelamutullahın yücelmesi için mücadele edenlerle, batılın yükselmesi için mücadele edenleri ayırt etmeden, hak için, adalet için, hukuk için mücadele edenlerle, insanlara zulmeden ve katledenleri ayırt etmeden bırakılacağını mı zannedersiniz. Şu yeryüzündeki zalimlerin, çağdaş firavunların ve nemrutların yaptığı zulümlerden dolayı Allah`ı gafil zannetmeyin, zannetmeyin ki Suriye`deki firavundan Allah gafildir. Zannetmeyin dünyanın her tarafındaki firavunlardan Allah gafildir. Allah bu zalimlere mühlet verip ama ihmal etmiyor. Allah hesabı gözlerin yerinden fırlayacağı güne bırakıyor. Hesapları çok ağır, hesapları çok çetin olacak. Bu dökülen kanların, öldürülen insanların ve çocukların, namusu kirletilen kadınların hesabını verecekler. Bölüp parçaladıkları İslam toprağının hesabını verecekler. Müslümanlara ve insanlığa kötü örnek oldukları için hesap verecekler.” dedi.

“Müslümanların kanını emen vampirler hesap verecekler”

İnsanların dünyada yaptıklarından dolayı hesaba çekileceğine vurgu yapan Yağmur, “Şu dünyayı boş zannetmeyelim. Şu dünyada kim nefes alıp vermişse hepsi hesap verecek. Hz. Adem, Hz. Musa, Hz. İsa ve son peygamber Hz. Muhammed Mustafa da Allah`a hesap verecektir. Bunu Allah buyuruyor. Zannetmeyin bu firavunlar hesap vermeyecekler. Hesaplarının onlara kâr kalacağını zannetmeyin. Hz. Muhammed hesap verecekse, Suriye Firavunu, Mısır Firavunu da aynı şekilde hesap verecektir. Bütün dünyada Müslümanların kanını emen vampirler hesap verecekler. Peygamberler hesaba çekildiği zaman idareciler hesaba çekilmeyecek mi?” ifadelerini kullandı.

“Batının oyunlarına gelmememiz lazım”           

Batının oyunlarına dikkat çeken Yağmur sözlerine şöyle devam etti:

“Bakınız küfür bizimle oynuyor. Geçmişte bir avuç garip Müslüman vardı. Bu garip Müslümanlar dağıldı, büyüdü, kıtalara hükmetti ama bugün Müslümanlar yine garip, fakir, kanı akıtılan. Onun için bu garabetten kurtulmamız lazım. Batının oyunlarına gelmememiz lazım. İttifak ve ittihad içerisinde hareket etmemiz lazım.” (M. Hüseyin Temel / M. Sıddık Bilge – İLKHA) 




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir