• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - 02 Şubat Perşembe Batman yerel gazetelerinde yer alan bazı haber özetleri şöyle;

 

Batman Basın.Com; `Batman`da 4 Kilo 700 Gram Esrar Ele Geçirildi`
Batman`da düzenlenen operasyonda 4 kilo 700 gram esrar ele geçirilirken, olayla ilgili olarak 2 kişi gözaltına alındı.

 

Batman Gazetesi; `Çarşı Karakolu "Ekipler Amirliği" Oldu`
25 ekibin konuşlanacağı merkezde her türlü olaya müdahale edecek birimler oluşturuldu.

 

`BARO`dan MÜSİAD`a Ziyaret`
Batman Barosu Başkanı Av. Yusuf Tanrıseven, Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte MÜSİAD Şube Başkanı Suad Özdemir`e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Batman Pusula Gazetesi; `Safra Kesesinde 7 Santimlik Taş`
Aniden hastalanan ve şiddetli ağrı nedeni ile yerinde duramayan 73 yaşındaki bir bayan, kaldırıldığı hastanede yapılan ameliyatta safra kesesinden 7 santimetre uzunluğunda taş çıkarıldı.

 

`Yarın Mevlit Kandili`
Mevlit Kandili münasebetiyle Cuma Akşamı Merkez Şevket Başak, Ulu Cami ve Site Turgut Özal Camilerinde mevlit programları düzenlenecektir. Ayrıca bugün saat:12.00 ile 14.00`da Merkez Tenzil Camiinde bayanlara özel Mevlit programı düzenlenecektir.

 

Batman Mezopotamya Gazetesi; `İçten Hiçbir Şey Eskisi Gibi Olmayacak`
2011 Haziran Genel Seçimleri sonrasında AK Parti`den Diyarbakır Milletvekili olarak meclise giren Cuma İçten Diyarbakır için hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını söyledi. Meclis çalışmaları dışında soluğu sürekli seçim bölgesinde alan İçten; bizi bu makamlara yollayanlara karşı büyük sorumluluklarımız var. Ezberleri bozmak için varız" dedi.

 

`Dr. Bodakçı: Obezite Salgını Hızla Artıyor`
Batman İl Sağlık Müdürü Dr. İhsan Bodakçı obezite hastalığının tüm dünyada olduğu gibi Türkiye`de de giderek arttığını ve obezite salgının okul kantinlerinin etkisiyle özellikle çocukları ve gençleri etkilediğinin açıkladı.

 

Batman Barış Gazetesi; `Avlayamadan Öldü`
Kozluk Yenidoğan (Ase) köyünde geçici köy korucusu Ferhat İder(36) arkadaşlarıyla ava çıktıktan sonra arazide kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

 

`İlaç Krizi Şimdilik Aşıldı`
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı yaptığı açıklamada, Sosyal Güvenlik Kurumu ile Türk Eczacılar Birliği arasında 1 Temmuz 2015`e kadar geçerli olacak İlaç Alım Sözleşmesinin imzalandığını bildirdi.

 

Batman Umut Gazetesi; `Safra Kesesinde Yumurta Büyüklüğünde Taş Çıktı`
Medical Park Batman Hastanesi`ne şiddetli ağrı ile gelen hastanın safra kesesinden 7 cm büyüklüğünde taş çıkarıldı.

 

Batman Medya Gazetesi; `Deva-Der Toplanıyor`
Bir süre önce Van depreminin ardından Batman`a gelerek yerleşen ailelerin kurduğu Depremzede Vanlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (Deva-Der) yönetimi ilk toplantısını gerçekleştiriyor.

 

Batman Duruş Gazetesi; `Safra Kesesinde 7 Santimlik Taş Çıktı`
Medical Park Hastanesi`ne şiddetli ağrı ile gelen hastanın safra kesesinden 7 santimetre büyüklüğünde taş çıkarıldı.

 

Batman Çağdaş Gazetesi; `9 Kişi Havan Topuyla Ölmüştü`
Batman ve ilçelerinde 513 faili meçhul olayı kitaplaştıran Batman Barosu Araştırma Komisyonu`nun `2011 yılı çalışma raporunda yer alan 1994 yılındaki Sason-Heybeli köyündeki olayın saptırıldığını ileri süren köylüler, "Araştırma komisyonu, resmi kaynaklardan aldığı veriler dışında çalışma yapmamış. Heybeli`de 9 köylünün ölümüyle sonuçlanan olay araştırılmadan rapora yansıtılmış. Hayatlarını kaybedenler havan topuyla öldürüldüğünü bilmeyen yok" diye konuştular.

Veysi Rüzgar - İLKHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir