• DOLAR 32.503
  • EURO 34.834
  • ALTIN 2442.2
  • ...
Bakanlıklarda atamalar yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Resmi Gazetenin bugünkü sayısında Bilim Sanayi ve Teknoloji, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Ekonomi, Gıda Tarım ve Hayvancılık, Kültür ve Turizm, Maliye, Milli Eğitim ile Sağlık bakanlıklarına ait atama kararları yayımlandı.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müşavirliğine Faruk Şekerci, Ekonomi Bakanlığı Müşavirliğine Ahmet Salih Dal, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müşavirliğine Seyfi Uyanık, Milli Eğitim Bakanlığı Müşavirliğine Mehmet Uğurelli, Sağlık Bakanlığı Müşavirliğine ise Ahmet Emin Söylemez atandı.

İslam İşbirliği Teşkilatı, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı ve Gelişen 8 Ülke Teşkilatı Genel Müdür Yardımcılığına Ufuk Gökçen`in ataması yapıldı.

Edirne İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Ahmet Hacıoğlu, Tokat İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Gaziosmanpaşa Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi Adem Çakır, Bingöl İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne ise Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürü Kasım Barman atandı.

İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğüne Sağlık Bakanlığı Müşaviri Tarkan Alpay atanırken,  Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine Bakanlık Temsilcisi olarak Kürşad Arat`ın ataması gerçekleştirildi.

Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdür Yardımcılığına İsa Atçeken, Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Adem Koca, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığına Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakanlık Müşaviri İsmail Kaşdemir atandı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir