• DOLAR 32.48
  • EURO 34.848
  • ALTIN 2440.251
  • ...
TSK`dan El-Bab`a hava harekatı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türk Silahlı Kuvvetleri, El Bab civarındaki Kabbasin, Bzaghah, Şabviran ve Al-Arimah bölgelerindeki DEAŞ tarafından kullanılan barınma yeri ve silah mevzii olarak kullanılan 8 hedefe hava hava harekatı düzenlendiğini açıkladı

8 HEDEF İMHA EDİLDİ

Bugün Suriye'nin kuzeyinde bulunan El Bab civarındaki Kabbasin, Bzaghah, Şabviran ve Al-Arimah bölgelerine, alınan bir istihbaratın değerlendirilmesi sonucu Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları ile hava harekatı düzenlendi. Bölgede tespit edilen ve DEAŞ tarafından kullanılan barınma yeri ve silah mevzii olarak kullanılan 8 hedef ateş altına alınarak imha edildi. Görevlerini tamamlayan savaş uçaklarının emniyetle üslerine döndüğü belirtildi.

3 ASKER YARALANDI

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından 92 günden bu yana yürütülen `Fırat Kalkanı Harekatı`nda görevli 3 Türkiye askeri, DEAŞ`ın saldırısı sonucu yaralandı. Saldırının ardından DEAŞ unsurlarının bulunduğu bölge ateş altına alınırken, sınır hattına getirilen yaralı askerler ise ambulanslarla Kilis Devlet Hastanesi`ne götürüldü. Acil serviste tedavisine başlanan askerlerin sağlık durumlarını iyi olduğu belirtildi. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir