• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
Batman Valisi OSB'de incelemelerde bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Vali Ahmet Deniz, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yönetim kurulu toplantısına katıldıktan sonra, üretim yapan tesislerde incelemelerde bulundu.

OSB Müdürlüğü toplantı salonunda Vali Ahmet Deniz başkanlığında gerçekleşen toplantıya; Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

OSB Müdürü Zeynep Akbel, OSB’nin genel durumu ve yürütülen çalışmalara ilişkin kurula bilgi vermesiyle başlayan toplantıda, mevcut OSB’nin genişletme çalışmaları ve arsa talebinde bulunan yatırımcıların talepleri ele alındı.

Vali Deniz, yönetim kurulu toplantısının ardından OSB’de üretim yapan fabrikalarda incelemelerde bulunarak, yatırımcıların sorunlarını dinledi.

, tekstil fabrikaları ile meyve suyu fabrikasında incelemelerde bulunarak üretim faaliyetleri hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Vali Deniz daha sonra OSB sahasında yapımı devem eden fabrika inşaatları ve yürütülen altyapı çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı.(İLKHA)















Bu haberler de ilginizi çekebilir