• DOLAR 32.794
  • EURO 35.191
  • ALTIN 2444.874
  • ...
Dülük Tabiat Parkı'nda sonbahar güzelliği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep Şehinbey ilçesinde bulunan Dülük Baba Tabiat Parkı, sonbaharın yaşandığı bu günlerdeki doyumsuz manzarası ile ziyaretçilerini büyülüyor. Sonbahar mevsimiyle birlikte bambaşka bir güzelliğe bürünen Tabiat Parkı, bu günlerde doğal güzellikleriyle ve rengarenk manzarasıyla her mevsim olduğu gibi sonbahar mevsiminde de kendine hayran bıraktırıyor.

Sonbahar mevsiminin yaşandığı bu günlerde doğal güzellikleriyle her mevsim ziyaretçileri eksilmeyen Dülük Tabiat Parkı, büyüleyici muhteşem manzarayı yerinde görmek isteyen vatandaşların ilgi odağı oluyor.

Yaz ve ilkbahar aylarında yemyeşil bir tabiata sahip olan Tabiat Parkı, şimdi bin bir renk tonuna sahip doğasıyla adeta görenleri büyülüyor. Havaların serinlemesi ve yaprakların da sararmaya başlamasıyla birlikte ağaçlar sarı renge büründü.

İçinde seyrine doyumsuz manzaralar barındıran Dülük Tabiat Parkı, her mevsim yerli-yabancı binlerce ziyaretçi ağırlıyor. Yılın her mevsiminde büründüğü farklı güzellikleriyle kendisine hayran bıraktıran Dülük Tabiat Parkı, özellikle yabancı ziyaretçilerin en önemli mekanların başında geliyor.

Eşsiz güzelliği yerinde gören ziyaretçiler, bir yandan doğal güzelliklerin keyfini yaşarken bir yandan da yaşadıkları keyifli anları ölümsüzleştirmek adına bol bol fotoğraf çektiriyor. Kentin yoğun stresinden uzaklaşmak ve doğanın rahatlatıcı etkisinden faydalanmak amacıyla Dülük Tabiat Parkı’nı ziyaret eden vatandaşlar, çeşit çeşit renklerin süslediği Biyolojik Gölet ve Şelalenin oluşturduğu manzaraya hayran kalıyor.  (İbrahim Koçyiğit-İLKHA) 

















Bu haberler de ilginizi çekebilir