• DOLAR 34.293
  • EURO 37.202
  • ALTIN 2979.99
  • ...
Sakarya`da 75 Köy Yolu Ulaşıma Kapandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Yurdun büyük bir bölümünü etkisi altına alan kar yağışı, Sakarya`da aralıklarla etkisini sürdürüyor. Yüksek kesimlerde daha fazla etkili olan kar ve tipi nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Sakarya Valiliği`nden yapılan açıklamaya göre, saat 08.00 itibariyle Hendek ilçesinde 17, Akyazı`da 13, Geyve`de 12, Kocaali`de 11, Karasu`da 9, Taraklı`da 7, Karapürçek`te 3 ve Sapanca`da 3 olmak üzere toplam 75 köy yolu kapandı. İl Özel İdaresi`ne bağlı greyder ve kar araçları kapanan köy yollarını açmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Şehir içi ve şehirlerarası yollarda çok sayıda maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi. Karayolları ekipleri TEM Otoyolu, D-100 ve D-650 karayollarını açık tutabilmek için kar küreme ve tuzlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. D-100 karayolunun Hendek-Düzce kesiminde trafik polisleri zincirsiz araçların geçişine izin vermiyor. Sakarya Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri, kar yağışının etkili olduğu şehrin yüksek kesimlerinde küreme ve tuzlama çalışması yaptı.
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir