• DOLAR 32.499
  • EURO 34.821
  • ALTIN 2442.331
  • ...
Hava sıcaklıkları artacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son değerlendirmelerine göre, Türkiye`nin kuzeybatı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, yarın sabah saatlerinden itibaren İstanbul ve Tekirdağ çevreleri ile Edirne'nin güney kesimlerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Sabah saatlerinde Marmara'nın doğusu, İç Ege, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu ve Doğu Anadolu'da yer yer pus ve sis, Doğu Anadolu ile İç Anadolu'nun doğu kesimlerinde buzlanma ve don bekleniyor.

Hava sıcaklıkları artacak

Türkiye genelinde hava sıcaklığının artması beklenirken, rüzgârın da genellikle güney ve güneydoğu, Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'da kuzeydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

BÖLGELERDE HAVA

Marmara: Parçalı yer yer çok bulutlu, yarın sabah saatlerinden itibaren İstanbul ve Tekirdağ çevreleri ile Edirne'nin güney kesimlerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Ege: Az bulutlu, zamanla parçalı ve yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Kütahya ve Afyonkarahisar çevrelerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Isparta çevrelerinde pus, yer yer sis bekleniyor.

İç Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde yer yer pus ve sis ile birlikte doğusunda buzlanma ve don bekleniyor.

Batı Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde iç kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis ile birlikte buzlanma ve don bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BAZI İLLERDE HAVA

Adana: Az bulutlu ve açık 24°C

Ankara: Parçalı ve az bulutlu 15°C

Batman: Parçalı ve az bulutlu 17°C

Bursa: Parçalı yer yer çok bulutlu 21°C

Diyarbakır: Parçalı ve az bulutlu 16°C

Gaziantep: Parçalı ve az bulutlu 17°C

Hatay: Az bulutlu ve açık 20°C

İstanbul: Parçalı yer yer çok bulutlu, yarın (cuma) sabah saatlerinden itibaren sağanak yağışlı geçeceği 21°C

İzmir: Az bulutlu, zamanla parçalı ve yer yer çok bulutlu 19°C

Konya: Parçalı ve az bulutlu 17°C

Malatya: Parçalı bulutlu 14°C

Niğde: Parçalı ve az bulutlu 16°C

Samsun: Parçalı ve az bulutlu 20°C

Zonguldak: Parçalı ve az bulutlu 18°C (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir