• DOLAR 32.585
  • EURO 35.057
  • ALTIN 2460.423
  • ...
Kur`an Nesli Meal Sınavı heyecanı başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kur'an Nesli Platformu Marmara Koordinatörü M. Zeki İnan, 11 Aralık 2016 Tarih`inde Türkiye genelinde yapılacak ödüllü “Kur'an Nesline Meal Sınavı” hakkında bilgilendirmede bulunarak, İstanbul genelinde de yapılacak olan meal sınavına yoğun bir katılımın beklediklerini ifade etti.

Konuyla ilgili Merkez Zeytinburnu Derneğinde bir araya gelen Kur`an Nesli Platformu yetkilileri adına açıklama yapan M. Zeki İnan 11 Aralık 2016`da yapılacak olan Kur`an Nesli Meal Sınavı ile ilgili hazırlıkların hızlı bir şekilde devam ettiğini ifade ederek İstanbul`un tüm ilçelerinde sınav yerlerinin olduğunu belirti.

“Geniş katılımlı bir sınavı olacağına inanıyoruz”

İnan, "Her daim Kur`an yolunda istihdam olunmayı ve ölüm gelip çatana kadar kendisinin razı olacağı işlerle bizleri meşgul kılmasını yüce Rabbimizden niyaz ediyoruz. Kur`an Nesli Platformu olarak yapılacak olan sınavın hazırlıkları hızlı bir şekilde devam etmektedir. Geniş katılımlı bir sınavı olacağına inanıyoruz. Kayıtlar sırasında sınava ciddi manada teveccühler var." dedi.

İstanbul ve tüm ilçelerinde sınav başvuru yerlerinin olduğu söyleyen İnan, "İstanbul olarak tüm ilçelerde sınav yeri başvurularımız var. Okul ve cami önlerinde zaman zaman el ilanlarını dağıtıyoruz. Sınav başvuru tarihi 17 Ekim 2016 başlayıp, 17 Kasım 2016 sona ermektedir. Sınav tarihi ise 11 Aralık 2016`da olacaktır. Sınavlarımız 3. Kategori şeklinde yapılacaktır.” şeklinde bilgi verdi. (Ahmet Karakaş-İLKHA) 








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir