• DOLAR 34.231
  • EURO 37.494
  • ALTIN 2872.97
  • ...
israil Askerlerinin Kaçırılmasından Korkuyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
İbranice yayınlanan Yediot Aharonot gazetesi dünkü (25 Ocak Çarşamba) sayısında Siyonist işgal ordusunun Batı Yaka`da yeni asker esir alma eylemlerinin yapılmasından korktuğunu ve bu nedenle askerlerden yeni talimatlara bağlı kalmalarını istediğini yazdı.
 
Gazete, işgal askerlerine verilen yeni talimatlardan bazılarını aktarırken, hiçbir askerin komutanından izin almadan Batı Yaka`ya girmemesi ve gideceği yerle ilgili tüm ayrıntıları ve orada ne kadar kalacağını komutanına bildirmesi gerektiğinin yeni talimatlar arasında bulunduğunu kaydetti.
 
Haberde ayrıca, işgal ordusu askerinin Batı Yaka`da bir yere gitmek istediği zaman askeri üsse geri dönüş vaktini de bildirmesi gerektiği ifade edildi.
 
Yediot Aharonot`taki haberde, Siyonist işgal ordusunun ne kadar kolay bir görev olursa olsun hiçbir görev için Batı Yaka dahilindeki bölgelere dört askerden az göndermeme kararı aldığı, göreve gönderilen askerlerin görev ve dönüş vakitlerinin mutlaka komutanlığa bildirileceği belirtildi.
 
Gazete, bu talimatların Siyonist işgal rejimiyle İslami Direniş Hareketi (Hamas) arasında imzalanan esir takası anlaşmasının ikinci aşamasının da tamamlanmasının ardından yeni asker kaçırma eylemleri olabileceği yönündeki uyarılar üzerine yayınlandığını söyledi.
 
filistinhaber
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir