• DOLAR 34.213
  • EURO 37.421
  • ALTIN 2924.421
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-26 Ocak Perşembe Batman yerel gazetelerinde yer alan bazı haber özetleri şöyle;
 
Batman Basın.Com; `Kuran`ı Güzel Okuma ve Namaz Öğretme Programı`na Yoğun Katılım`
Kur`an Nesli Platformu 07-10 yaş arası 15 günlük Kuran`ı Güzel Okuma ve Namaz Öğretme Programı`na platforma destek veren tüm dernek ve dernek temsilciliklerinde yoğun bir katılımla devam ediyor.
 
Batman Barış Gazetesi; `Suyumuz Kontrol Altında Olacak`
Tüm ülkede yüzey ve yeraltı sularında nitrak kirliliği izlemesini yapacak olan Mobil Laboratuarlarının birinin de Batman`a kurulacağı bildirildi.
 
`KVC İçin Akademik İnceleme`
Batman Bölge Hastanesi bünyesinde kurulması planlanan Kardiyoloji ve Kardiyoloji Vasküler Cerrahi birimi oluşturma çalışmaları sürüyor.
 
Batman Pusula Gazetesi; `Yanan Aracı Söndürürken Başka Araç Çarptı`
Egzozu alev alan aracı söndürmeye yardımcı olurken başka bir araç çarptı. Batman merkeze bağlı Bıçakçı Köyü mevkiinde meydana gelen kazada bir kişi yaralandı.
 
`Özgür Eğitim-Sen: Andımızda Kaldırılsın"`
Batman Özgür Eğitim-Sen İl Temsilcisi Mustafa Sevinçer, Milli Güvenlik derslerinin 33 yıl aradan sonra kaldırılacağının Başbakan tarafından ifade edilmesinin sevindirici olduğunu belirterek, 1933 yılında talim terbiye kurulu kararıyla yürürlüğe giren `Andımız` için 78 yıl beklendiğini ve derhal kaldırılmasını talep ettiklerini ifade etti.
 
Batman Mezopotamya Gazetesi; `Suçüstü Yakalandı`
Batman`da bir diş laboratuarına giren 3 hırsızdan biri işyeri sahibi tarafından yakalanırken diğer 2 hırsız kaçarak izlerini kaybetti.
 
`Batman`da GSS İzdihamı`
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı`nın 5510 sayılı Sosyal Sigortalar Genel Sağlık Sigortası Kanunu ile yürürlüğe giren Genel Sağlık Sigortası uygulamasından yararlanmak isteyen Yeşil Kart sahipleriyle sosyal güvencesi olmayan vatandaşlar kayıt yaptırmak için vakıf bürosu önünün de izdihama neden oldu.
 
Batman Gazetesi; `Vali Turhan Sözünü Tuttu!`
Van`da meydana gelen depremin ardından Batman`da bulunan konteynırların bakım ve onarımını yapan Öz Yılmazlar Makine firmasında çalışan işçiler, konteynırları zamanında tamamladıkları için Vali Ahmet Turhan`dan ikramiye aldılar.
 
`Genç Kız, 4 Gündür Kayıp`
Batman`da, pazar günü işe gitmek üzere evden çıkan 19 yaşındaki Rabia Çiftçi`den haber alınamıyor.
 
Batman Postası Gazetesi; `Günde 180 Ton Un Üretiliyor`
BATSO 2010-2011 Stratejik Plan çerçevesinde üretici firma ziyaretleri kapsamında Batman`da 24 kişiye istihdam sağlayan ve günde 180 ton un üretimi yapan Ekin Un Fabrikası ziyaret edildi.

`Özperk, Sivilleşme ve Demokratikleşme Adına Önemli Bir Adım`
Okullarda "Milli Güvenlik Bilgisi" derslerinin kaldırılmasıyla ilgili açıklamada bulunan Eğitim Bir Sen Batman şube başkanı M. Şafi Özperk, Eğitimde militarizmin izlerinin silinmesi yolunda önemli bir adım atıldığını ifade etti.
 
Batman Doğuş Gazetesi; `Oturulacak En Son Yer`
Hava soğukluğun eksilere düştüğü bu günlerde çıkan güneşi fırsat gören vatandaş oturulması gereken en son yere oturdu. Tren raylarının üzerinde güneşlenirken objektiflere takılan bir bayan sırtını trenin geliş noktasına dönük otururken yakalandı.
 
Batman Medya Gazetesi; `Hırsızları Elektrik Çarptı`
Batman Çarşı Mahallesi Ofis Caddesi üzerinde bulunan elektrik trafosuna önceki gün 18.20 sıralarında girip trafo içerisinde bulunan kabloları çalmaya çalışan şahıslar elektrik akımına kapıldı.
 
Batman Umut Gazetesi; `Kuran`ı Güzel Okuma Programı`na Yoğun İlgi`
Kur`an Nesli Platformu 07-10 yaş arası 15 günlük Kuran`ı Güzel Okuma ve Namaz Öğretme Programı`na platforma destek veren tüm dernek ve dernek temsilciliklerinde yoğun bir katılımla devam ediyor.
 
Batman Çağdaş Gazetesi; `"Esnaf, Huzurlu Ortamda Kazanır"`
Esnaf Sanatkârlar Odaları Birliği`ni ziyaret eden Vali Yardımcısı Bülent Uygur, "Esnaflara kepenk indirtmek doğru değil" dedi.
 
Halid Coşkun - İLKHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir