• DOLAR 32.583
  • EURO 34.998
  • ALTIN 2455.792
  • ...
HÜDA PAR'dan Nusaybin Müftüsüne ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Nusaybin İlçe Teşkilatı Başkanı Halil Talayhan ve beraberindeki heyet, Nusaybin Müftüsü İrfan Açık ile Nusaybin Milli Eğitim Müdürü Mehmet Zeki Can’ı makamlarında ziyaret etti.

Nusaybin Müftülüğüne yeni atanan İrfan Açık’a “hayırlı olsun” temennisinde bulunan Talayhan, bir yılı aşkın bir süredir ilçede devam eden çatışmalardan dolayı bazı camilerin zarar gördüğünü belirterek, zarar gören camilerin durumu ve sokağa çıkma yasağının kaldırıldığı mahallerdeki camilerin sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

HÜDA PAR’ın ziyaretinden ve duyarlılığından dolayı teşekkür eden ve ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Müftü Açık, ilçede özellikle tahrip edilen camiler ve yaşanan sıkıntılarla ilgili olarak ciddi çalışmalarının olacağını söyledi.

Nusaybin Milli Eğitim Müdürüne ziyaret

Müftülük ziyareti sonrası İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Zeki Can’ı makamında ziyaret eden Talayhan ve beraberindeki heyet, 2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın hayırlı olması temennisinde bulundu.

Örgütün çukur siyaseti ve sonrasında yaşanan sokağa çıkma yasaklarının ilçede eğitimi olumsuz etkilediğini ve bu durumun çocuklar için büyük bir kayıp olduğunu belirten Talayhan, süreç sonrası ilçede yaşanan gelişmeler ve eğitimdeki sıkıntılara ilişkin Milli Eğitim Müdürü Mehmet Zeki Can’a görüşlerini aktardı.

 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Can, sorunların aşılması için toplumsal bir duyarlılığa ihtiyaç olduğunu belirterek, bu konuda HÜDA PAR’ın ziyaretinden ve konuya yönelik hassasiyetinden dolayı teşekkür etti. (Cihat Şayık- İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir