• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
"Öğretmenlik sevgi, gönül ve sabır mesleğidir"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şehitkamil’e atanan sözleşmeli öğretmenleri karşılayan ve makamında kabul eden Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, ilk ataması yapılan 411 sözleşmeli öğretmenin göreve başlatılma işlemleri için gün boyu kayıt işlemlerinin sürdüğünü söyledi.

Yağcı, ilk ataması yapılan öğretmenlerle ilgili atama şubesi görevlilerinden bilgi alarak, genç öğretmenlerle tek tek ilgilenip sohbet edip ve hayırlı olsun dileğinde bulundu.

“Öğretmenlik insanlığın ve dünyanın en kutsal mesleğidir”

Öğretmenlik insanlığın ve dünyanın en kutsal mesleği olduğunu vurgulayan Yağcı, “Sizlerin nezdinde ben görevine yeni başlayan tüm öğretmenlerimize görevinizin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Öğretmenlik insanlığın ve dünyanın en kutsal mesleğidir. Öğretmenlik mesleğine hoş geldiniz. Bu kutsal mesleği umarım hayatınız boyunca layığıyla yerine getirirsiniz. Ben sizin gözlerinizde bu ışığı, umudu ve heyecanı görüyorum.” dedi.

“Öğretmenlik sevgi, gönül ve sabır mesleğidir”

Yeni atanan öğretmenlere tavsiyelerde bulunan Yağcı, “Öğretmenlik sevgi, gönül ve sabır mesleğidir. Mesleğinizi severek ifa ederseniz dünyanın en mutlu insanı olacağınıza eminim. Ben tüm öğretmen arkadaşlarıma da altını çizerek belirttiğim konu sevginizi veremediğiniz öğrencilerinize bilginizi asla veremezsiniz. Biz öncelikle mesleğimizi seveceğiz, sonra öğrencilerimize sevgimizle birlikte bilgimizi vereceğiz. Hepinizin gözlerinizden öpüyor, bu kutsal meslekte hepinize başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı. (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir