• DOLAR 34.232
  • EURO 37.69
  • ALTIN 2869.785
  • ...
13 ailenin yaşadığı çadırda yangın
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Nusaybin'de 14 Mart'ta ilan edilen sokağa çıkma yasağı ve yaşanan çatışmalardan dolayı evlerini terk eden 13 aile bir arada yaşadığı çadır evlerde yangın çıktı. Yangında can kaybı olmazken, 2 çadırda da maddi hasar oluştu.

14 Mart'ta ilan edilen sokağa çıkma yasağı ve yaşanan çatışmalar nedeniyle Nusaybin'in Bahçebaşı Mahallesi mevkiine taşınan 13 aile ev bulamadıkları için kurdukları çadırda yaşamaya başladılar.

13 ailenin yaşadığı çadırlarda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çevredekilerin müdahalesiyle söndürülmeye çalışılan çadırlar güçlükle söndürüldü. Yangın yerine çağrılan itfaiye ekibinin geç gelmesinden dolayı çadırlar tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

Alev alan çadırları güçlükle söndürmeye çalıştıklarını belirten Mehmet Beşir Sevim, "Ben  kendi çadırımda oturuyordum. Kadınlar diğer çadırlarda yangın çıktığını söyledi bende çadıra doğru koştum yalnız çadırlar kamıştan olduğu için müdahalesi çok zordu. Hortumu çektik söndürmek için ateşe fazla yaklaşamıyorduk az kalsın kendimizi yakacaktık uzaktan hortumla söndürmeye çalıştım.  2 çadır yandı biri Hizni Savur’a ait 10 çocuğuyla çalıyordu. Diğer çadır da Hacı Selim Yakut'a ait o da 8 çocukla kalıyordu." dedi. (Cihat Şayık-İLKHA) 































Bu haberler de ilginizi çekebilir